'AJME, OČAJNA JE, TKO JU JE NATJERAO DA OVO ODJENE?' Ova je haljina s Oscarom ukrala pažnju zbog potpuno pogrešnih razloga!

Foto: REUTERS/Carlos Barria

Autor: Dnevno.hr F.Š.

I dok su neke zvijezde na crvenom tepihu standardno briljirale poput Nicole Kidman, Rihanne i Cate Blanchett, bilo je i onih koji su se podbacili. Većina njih govori o plus size modelu Ashley Graham, jednako kao i glumici Elizabeth Banks. Zvijezda filma “Igre gladi” pažnju je ukrala zbog potpuno pogrešnih razloga. Nezgodan i konfuzan kroj haljina nije laskao njezinoj figuri što su primijetili brojni gledatelji i korisnici društvenih mreža.

Foto: REUTERS/Eric Gaillard

“Hmm, što to nosi Elizabeth Banks“, “Žao mi je što ovo moram reći, ali grozna je”, “Ajme, očajna je, tko ju je natjerao da ovo odjene?” bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Foto: REUTERS/Eric Gaillard

Inače, crno bijela haljina pufastog kroja dizajn je nedavno preminule modne veličine Vivienne Westwood. Zanimljivo je i da je Elizabeth Banks zamalo pala na pozornici. Naime, redateljica filma “Cocaine Bear” na pozornici je predstavila kategoriju za nagradu u kategoriji ‘Vizualni efekti’ kada je izgubila ravnotežu. Srećom, uspjela ju je povratiti i spasiti se od pada. Eh, čini se kako ovo uistinu nije bila njezina večer.

Autor:Dnevno.hr F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr