BookBeat – popularni servis koji nudi više od 800 tisuća zvučnih knjiga i e-knjiga

OSNOVNI PODACI
Naziv BookBeat
namjena Servis za zvučne knjige i e-knjige
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena od 5,99 funti mjesečno

Servisa koji vam omogućuju slušanje audio knjiga definitivno ne nedostaje, a čini se da je ovaj format uživanja u mnogim književnim djelima sve popularniji. BookBeat je još jedan takav servis, a koji se ponajprije ističe činjenicom da u svojoj biblioteci ima više od 800 tisuća knjiga.

Drugim riječima, BookBeat će čak i one najgladnije obožavatelje pisane riječi koje istu tu riječ žele konzumirati slušajući pročitani tekst ugodnim glasom, vjerojatno ugodno iznenaditi ponudom i zadovoljiti njihov rad za dobru štivu. Osim toga, BookBeat u svojoj biblioteci nudi i brojne e-knjige, što ga također čini idealnim izborom za ljubitelje knjige.

Sve počinje otvaranjem korisničkog računa, a kako usluga nije besplatna, može se isprobati mjesec dana besplatno pri čemu se dobiva 20 sati slušanja. Nakon toga potrebno je platiti mjesečnu pretplatu pri čemu se dostupni paketi razlikuju upravo prema broju dostupnih sati slušanja.

Tako se za paket Basic plaća 5,99 funti mjesečno i dobiva 20 sati slušanja, 50 sati slušanja se dobiva u paketu Standard koji stoji 9,99 funti dok se u paketu Premium dobiva 100 sati slušanja mjesečno. Dakako, u svim se paketima dobiva pristup čitavoj biblioteci.

Sama aplikacija nudi, manje ili više, tipične mogućnosti. Uz zgodno sučelje, tu je i elegantno riješeno pretraživanje cjelokupnog kataloga knjiga, tu su i klasične upravljačke kontrole, zatim je tu podrška za Chromecast kao i za Android Auto te Apple CarPlay, nije izostao ni timer za spavanje, a tu je i mogućnost slušanja i čitanja knjiga offline te još štošta drugo. U svakom slučaju, ljubitelji knjige BookBeat svakako bi trebali barem probati.

Više o temiIzvor:Bug.hr