Kraj serije 'Last Of Us' šokirao je gledatelje! Producenti: 'Druga sezona neće biti kopija igrice'

OTKRILI ZAŠTO JE ELLIE IMUNA

Foto: YouTube/snimka zaslona

Devetu epizodu pogledalo je 9,2 milijuna ljudi, čak 3,5 milijuna više nego što je pogledalo prvu epizodu serije. Producenti su otkrili i što nas čeka u drugoj sezoni iako se ona još nije počela snimati

Prva sezona serije ‘Zadnji od nas‘ završila je s 9. epizodom, a obožavatelji već nestrpljivo čekaju i najavljenu drugu sezonu. Ubrzo nakon izlaska posljednje epizode, fanovi su podijelili svoje komentare i kritike na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Epizoda je započela vraćanjem u Ellienu prošlost, točnije na dan njezina rođenja pa se konačno otkrilo kako je ona imuna na bakteriju. Otkrili su i vezu između Marlene, vođe ‘Krijesnice’ i majke Elliene. Gledali smo Joelov i Ellien put do bolnice gdje su saznali da postoji lijek za spas čovječanstva, ali i visoku cijenu koja dolazi s tim.

Foto: YouTube/snimka zaslona

Dirljiv je bio i dijalog Joela i Ellie na kraju.

Foto: YouTube/snimka zaslona

Nekima se kraj posljednje epizode prve sezone vidio, a neki su pomislili da je malo previše.

Brojni fanovi komentirali su kako se jasno moglo vidjeti da je Joelova odluka bila jako teška, a svidjelo im se i to kako je njegov lik ‘kompliciran’.

Isto tako, otkrili su kako im se serija svidjela jer je kroz sve epizode ostala realistična i nije odmicala daleko od video igrica.

Foto: YouTube/snimka zaslona

– ‘Last of Us’ recenzija: 9/10 – sjajna priča koju treba završiti. Žao mi je samo što nije bilo toliko ‘zaraženih’ scena, ali su žirafe bile zakon. Joel je apsolutna životinja! Jedva čekam drugu sezonu – napisao je jedan.

– Odvojite nekoliko trenutaka i cijenite način na koji Joel gleda Ellie u ‘The Last of Us’. To je njegova kći. Vrijeme nije izliječilo njegove rane, ali ona je – dodao je drugi.

– Počela sam plakati otprilike 13 puta dok sam gledala finale ‘Last of Us’. Ellie je stvarno cijeli svijet za Joelu – ona je pokušavala spasiti cijeli svijet, ali on je pokušavao spasiti svoj – napisala je gledateljica.

– Volio bih da je epizoda bila duža, ali ovo je skoro pa savršena adaptacija završetka video igrice. Pedro i Bella savršeno su se odglumili. Sve u svemu, predobro finale – glasio je jedan komentar.

– Ponovno sam pogledao devetu epizodu ‘The Last of Us’. Ovo je bez sumnje najbolja epizoda na televiziji ikad. Bella Ramsey zaslužuje sve nagrade, za koje se nadam da će biti nominirane – govori gledatelj.

S druge strane, postoje i oni kojima se završetak nije vidio.

Podijelili su kako se nije mogla vidjeti težina donošenja odluke kod Joele te da je sve izgledalo vrlo jednostavno. Neki su kritizirali i sličnosti s video igricom te rekli kako serija nije uspješno prikazala sve što se događalo u igrici.

– Deveta epizoda ‘The Last og Us’ me razljutila i više mi se ne sviđa glavni lik. Što je ovo? – napisao je gledatelj.

Producenti serije na konferenciji za novinare govorili su o drugoj sezoni, a rekli su i po čemu će se ona razlikovati od prve sezone. Također, kroz njihov govor se nagađalo da će priča o nastavku igre ‘The Last of Us’ biti podijeljena u dvije sezone.

– Druga sezona bit će drugačija,kao što je i ova sezona drugačija od igre. Ponekad će biti bitno drugačije, ponekad će neke sitnice biti drugačije sigurno. Biti će svoja. Neće biti kopija igre, nego serija koju Neil i ja želimo napraviti – izjavio je Craig Mazin, jedan od producenata.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr