Sve za svaki dan: Nova A'MARIE kolekcija za ženu u kojoj su važni stil, udobnost i svestranost

A’MARIE već godinama vrlo vješto jednostavne modele čini ženskim i lako nosivim. Kolekcija “24/7” kreirana je da ženama istovremeno pruži osjećaj samopouzdanja i opuštenosti, ali i svestranosti jer se nosi kroz cijeli dan, svaki dan te na više načina.

Kolekcija “24/7”

Kao predvodnik održivog mode u Hrvatskoj, koji izbor materijala prilagođava najnovijim tehnologijama te podiže svijest o ekološkoj održivosti, brend A’MARIE ostaje vjerno visokokvalitetnoj, samoodrživoj tkanini MicroModalu, materijalu koji se dobiva iz stabla bukve te poznatom japanskom organskom pamuku koji je u najboljem svijetlu predstavio A’DENIM kolekciju. Cijela kolekcija izrađena je lokalno, u Zagrebu, iu bližoj okolici, a svaki je model pakiran u biorazgradive vrećice za višenamjensku uporabu.

“Zadovoljna sam što sam ovom kolekcijom uspjela stvoriti odjeću za svaku ženu koja užurbano plovi kroz dan, a koja je prije svega bitna udobnost, ali i stil. Ideja cijele kolekcije je da se ona nosi od jutra do večeri, od sastanaka do večernjih izlazaka i tako tijekom cijele godine. Stvaranje takvih polivalentnih odjevnih predmeta u kojima je žena zadovoljna, stvar je održivosti koja se provlači kolekcijom, ali i cijelim A’MARIE brandom. Stvaranje svake kolekcije za mene je emotivan i strastveni proces, a priprema A’ DENIM-a bila je novi izazov. Traperice su intrigantni dio svakog ormara, svi ih imaju i baza su skoro svakog outfita danas, zato moraju biti savršene, od ugodnih materijala i besprijekorno krojene.”

Više o temiIzvor: Journal.hr