'DODIRIVAO ME JE I TO PRIZNAO!' Sve gore optužbe na račun Crnogorca: 'Važno je da svaka djevojka učini isto, da prijavi i ne šuti'

Foto: Srđan Vrančić / CROPIX, Instagram

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Crnogorska producentica, Lejla Kašićoglasio se još jednom nakon što je Ramba Amadeusa zvanog Antonija Pušića optužio za spolno uznemiravanje.

“U medijima i na društvenim mrežama ne želim se baviti detaljima i svoditi jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo do razine tabloida. Institucije koje trebaju znati – znaju tijek događaja i trenutak u kojem je eskalirao. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru intimnog dijela tijela, uz skeptične komentare, a na kraju i njegovo priznanje za učinjeno”, rekla je za Nova.rs.

Dodala je da smatra da je on opravdano sankcioniran iz UNICEF-a te da će njezin slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično. Dodala je i da je važno da svaka djevojka učini isto, točnije da se prijavi i da ne šuti.

Foto: Srđan Vrančić / CROPIX

“Samo brzim reagiranjem na bilo koji oblik nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedije na razini silovanja”, zaključio je.

Podsjećamo, Kašić je prije nekoliko dana optužila Ramba Amadeusa da ga je neprimjereno dodirnuo tijekom snimanja emisije “Dnevnica”. Nakon toga je navela kako ju je nazvao glupačom, a slučaj je, očekivano, odjeknuo diljem regije.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temi