I Supermanu će pronaći manu: Znakovi Zodijaka koji od svojih partnera žele samo savršenstvo

ŽELE SAMO NAJBOLJE

Foto: Shutterstock

Ovi znakovi smatraju da će se upoznavanje savršenog partnera pozitivno odraziti na njih. Uvijek žele više od svog suputnika, koliko god oni izvrsni bili. Moraju pronaći partnera koji je apsolutno idealan u svakom smislu

Bik

Bikovi su poznati romantičari, pa je logično da traže vezu koja će zadovoljiti sve njihove zahtjeve. Često stvaraju takvu buku oko idealne veze i partnera tijekom života kao samci da se nadaju da će se iskrasiti s najboljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Djevica

Kako Djevice teže savršenstvu u svemu, tako cijene perfekcionizam kod partnera. Jedan željeni partner koji posjeduje kvalitetu koja nadilaže razumna očekivanja.

Zbog svog oštrog uvida i praktičnog pristupa osobnom i poslovnom životu, traže savršenog partnera koji dijeli njihove vrijednosti i filozofiju kada je u pitanju život.

Foto: Dreamstime

Škorpion

Škorpion teško se zaljubljuje, ali kada se zaljubi, želi da mu partner bude savršen. Sve manje im je neprihvatljivo i ne podnose kada su drugi kritični prema njihovoj vezi ili izboru partnera. Posljedično, izbjegavaju sve ‘sive zone’ u početku u vezi kako bi uspostavili potpuno besprijekornu vezu.

Strijelac

Strijelac traži vezu i suputnika koji je neobičan i jedinstven, drugačiji od ostalih. Često svog ljubavnika gledaju kao na ‘trofejnog partnera’ koji javnosti pokazuju kao izjavu da imaju najbolje. Ne pristaju na bilo kakvu obvezu, a kada to već učini, daju sve od sebe, piše ružičasta vila.

Foto: Dreamstime

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr