'KAKO TI NIJE NEUGODNO VIŠE?' Toliko su je izvrijeđali da je morala obrisati 'dorađenu' fotku, 'fail' baš bode oči: 'Ova nikad neće naučiti'

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr

Jedna od najpoznatijih reality zvijezda, Khloe Kardashian, često na društvenim mrežama dijeli fotografije svog stajlinga, frizure, šminke i svih popratnih sadržaja. U dijeljenju istih često je uhvaćena u igrice s photoshopom, no Kardashianka, čini se, nikad ne nauči lekciju.

Na novim fotografijama koje je objavila, Khloeina noga izgleda iskrivljeno te puno tanje od druge dok je slika u pozadini potpuno zamagljena. Naravno, jasno je da je članica slavne obitelji Kardashian opet pretjerala s photoshopomšto su komentirali brojni pratitelji na društvenim mrežama.

Fotografija: Instagram

“Kako ti nije neugodno više?”, “Ova nikad neće naučiti!”, “Neviđeni fail“, “Čemu toliko photoshop? Zbilja mi nije jasno!” bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr