Pridruži se najuzbudljivijem događaju za nabavu u regiji, Adria Procurement Event 27. travnja 2023. u Opatiji!

U današnje vrijeme nabava postaje sve važniji aspekt poslovanja za tvrtke različitih veličina i industrija. Odabir dobavljača, upravljanje troškovima i osiguranje kvalitete proizvoda i usluga postaju sve složeniji kako se tvrtka širi i razvija. Važno je da tvrtka ostane informirana i na vrhu najnovijih trendova, dobre prakse i tehnologije u području nabave.

Stoga vas s ponosom pozivamo na konferenciju o nabaviAdria Procurement Event koja će se održati 27. travnja 2023. u Opatiji u organizaciji tvrtke Ris i Ensolve.

Konferencija je namijenjena svim stručnjacima iz područja nabave, uključujući voditelje nabave, stručnjake za nabavu i lanac opskrbe, dobavljače i sve one koji blisko surađuju s nabavom te druge koji žele unaprijediti svoje poslovanje u ovom području.

Renomirani multidisciplinarni predavači održat će niz predavanja, a neke od tema su digitalna transformacija nabave u Ericssonu Nikoli Tesli, kako analitika može pomoći u nabavi, koliko je važno biti kupac izbora za svoje dobavljače, nabava u bankarskom sektoru…

Davor Bilman i psihologinja Barbara Marot uvest će vas u svijet procjene osobnosti i pregovaračke moći, a imati ćete priliku poslušati i predavati o tome kako je nabavu pratila tvrtka Buggati Rimac. Na radionici profesora Hadisa Barjića otkrit ćete da rezultat vaše odluke ovisi o reakcijama i postupcima ostalih uključenih strana.

Uz predavanja, održat će se i panel rasprava na tu temu ‘Kako motivirati djelatnike u nabavi?‘ na kojoj će sudjelovati Darko Šepić (Adris Grupa), Mirela Senica (IBM), Nataša Cikač (Cronata) i Ivo Juroš (Fortenova).

Više o događaju i prijavama pogledajte na: https://ensolva.com/hr/events/adria-procurement-event/.

Iskoristite priliku da uspostavite nove poslovne kontakte, upoznajte dobavljače, r

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr