Marin Miletić podnio ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta: “Imajte me u molitvi”

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić objavio je da daje neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta.


Marin Miletićsaborski zastupnik Mostaobjavio je da je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika stranke.

Vijest je Riječanin objavio na Facebooku.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta. Dragi ljudi, u politiku sam ušao čistog obraza je velika odgovornost prema svojim biračima. Moji Istrani i Riječani, stanovnici Kvarnera su me izabrali u Hrvatski sabor da se borim za slobodu svakog građanina i za dostojanstvo svakog čovjeka. To sam činio od prvog dana svog zastupništva i to ću činiti do posljednjeg dana.

Moji Riječani dali su mi povjerenje i na lokalnim izborima od gotovo 12 %, a Most je imao više od 10 % potpore Riječana. U gradskom vijeću radimo predano i snažno.

Budući da osobno vjerujem u političku odgovornost, u važnost preuzimanja osobne odgovornosti – ovime upoznajem javnost i svoje Riječane da dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Mosta zbog potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci.

Nastavljam ponizno raditi kao mostovac u Hrvatskom saboru, na Kvarneru, u svojoj predivnoj Rijeci i tamo gdje me stranka želi, graditi ljepšu i pravedniju Hrvatsku. Ali ne mogu ja od građana tražiti visoke ljestvice moralnosti ako se sam tako ne ponašam. Zato dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta. Imajte me u molitvi.”

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr