PAKAO Ledena kava ima novo ruho

Gotova ledena kava vodećeg mađarskog brenda* i omiljenog hrvatskog napitka od ledene kave, od ovoga je ožujka dostupna pod novim imenom, u ujednačenom, dotjeranom pakiranju i usavršenoj recepturi. Točnije, popularni brend ledene kave, poznat kao ENERGY COFFEE, bit će odsad dostupan u trgovinama kao HELL ICE COFFEE, s imidžom i komunikacijom neovisnim o matičnom brendu.

HELL je svoju liniju ENERGY COFFEE u Hrvatskoj lansirao 2020. godine. Visoka kvaliteta, pravo mlijeko, ekstrakti kave Arabica i Robusta te harmoničan okus brzo su osvojili potrošači. Štoviše, asortiman je od tada i proširen, pa ljubitelji ledene kave u Hrvatskoj mogu pronaći svoj favorit između četiri okusa: uz Latte, Cappuccino i Double Espresso, tu je i Slana karamela za one koji traže nešto posebno.

Međutim, nekoliko godina nakon lansiranja i uspjeha brenda, vrijeme je da se dva velika brenda, HELL ENERGY i ENERGY COFFEE, strateški i kreativno odvoje. Za početak slijedi rebrandiranje asortimana, pa će ljubitelji ledene kave od sada na policama još lakše pronaći proizvode pod novim nazivom – HELL ICE COFFEE. Paralelno s promjenom imena mijenja se i pakiranje aluminijske limenke od 250 ml (koja se može beskonačno reciklirati), čime će cijeli portfelj dobiti posljednji, čistiji dizajn, uz manje poboljšanje recepture za one koji žele otkriti nove okuse.

Shvatili smo da je došlo vrijeme da dotjeramo pakiranje i formulacije naših ledenih kava. Htjeli smo snažnije pozicionirati brend u kategoriji kave, tako da je sada svima jasno što mogu očekivati ​​od ovih n

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr