Brže tinderašenje

Informacije koje dolaze s ažuriranjem nisu nove za neke korisnike Tindera jer su ih mnogi već naveli u svojim biografijama. Na taj će način te informacije biti samo standardizirane i vidljivije, navedeno je u objaviti.

Kada je riječ o vrsti veze, članovi Tindera sada mogu birati između opcija kao što su monogamija, etička nemonogamija, otvorena veza, poliamorija i otvorenost za istraživanje.

Što se sekundarnog rodnog identiteta tiče, omogućit će se jasnije izražavanje LGBTQIA+ zajednice koja je trenutno najbrže rastuća skupina na Tinderu. Članovi mogu birati između 15+ opcija te istovremeno odabrati do 4 opcije, uz svoju seksualnu orijentaciju i spol.

Ciljevi veze donose znakove za profile članova koji eksplicitno prikazuju što pojedini korisnici traže. U ponudi su opcije poput dugoročne veze, dugoročne otvorene veze s potencijalom kratke veze, kratkoročne otvorene veze s potencijalom prema dugoj vezi, kratkoročne veze, prijateljstva ili “još uvijek shvaćam”.

Da idu u pravom smjeru govore i rezultati njihove ankete u kojoj se doznalo da je 60% članova Tindera, u posljednja 3 mjeseca, dodalo ciljeve veze na svoj profil, postavivši drugu najpopularniju vrstu informacija na profilu, uz horoskopski znak.

Više o temiIzvor:Bug.hr