Prodano je 30% dostupnih ulaznica za .debug

Ulaznice za najspektakularniji razvojni događaj dosad održan u nas, .debug, svakim su danom sve traženije, pa je kontingent od 30% dostupnih ulaznica, koje smo pripremili po povlašenoj Early Bird cijeni – rasprodano. Ipak, Early Bird period odlučili smo produžiti do kraja nedjelje, 19. ožujka 2023. do 23:59.

Nakon toga će se ulaznica za ovogodišnji .debug prodavati po redovnoj cijeni. Evo što pojedini tip ulaznice podrazumijeva.

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konferenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom kampu)
  • vrećica za dobrote
  • ulaz na .debug party koji će se održati 15. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za Svjetski kongres WeAreDevelopersnajveća razvojna konferencija u Europi, koja će se održati 27. i 28. srpnja u Berlinu.

Cijena (Early Bird period): 200 eura (160 eura + PDV)– puna cijena će biti 250 eura.

Studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama.

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konferenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom prostoru)
  • vrećica za dobrote
  • ulaz na .debug party koji će se odžati 15. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za Svjetski kongres WeAreDevelopersnajveća razvojna konferencija u Europi, koja će se održati 27. i 28. srpnja u Berlinu.

Ukupno će 30% ulaznica za fizički dolazak biti dostupno po studentskoj cijeni. Ne postoji Early Bird period za studentske ulaznice.Cijena: 50 eura.

Online ulaznica za .debug

Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije, kao i kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za Svjetski kongres WeAreDevelopersnajveća razvojna konferencija u Europi, koja će se održati 27. i 28. srpnja u Berlinu.Cijena (Early Bird period): 80 eura (64 eura + PDV)– puna cijena će biti 100 eura.

Online studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama. Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije, kao i kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za Svjetski kongres WeAreDevelopers, najveća razvojna konferencija u Europi, koja će se održati 27. i 28. srpnja u Berlinu. Ne postoji Early Bird period za online studentske ulaznice.Cijena: 30 eura.

U nastavku pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu…

Kada, gdje i kako?

Ovogodišnji .debug dogodit će se 15. i 16. lipnja 2023. u Laubi jaAlgebra Campus Zagreba tijekom dva dana održavanja moći će se poslušati 83 predavanja na 5 stupnjeva te obići 50 šatora naših partnera na “.debugu na otvorenom”.

Ulaznice možete kupiti kroz Entrio sustavovdjeili prekodebug.hrnaslovnice. Za specifične upite javite se na adresuinfo@debug.hr.

Više o temiIzvor:Bug.hr