Prva Apple Premium Partner trgovina u Adriatic regiji otvara vrata kupcima u Zagrebu

iSTYLE s ponosom najavljuje otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine u Hrvatskoj i Adriatic regiji koja se nalazi u Arena Shopping centru u Zagrebu. Svečano otvorenje trgovine održat će se 18. ožujka 2023., a kupcima će pružiti potpuno novo Appleovo iskustvo kupnje.

Ovaj u cjelosti inovativan koncept kupcima će ponuditi nov dizajn, sličan Appleovim maloprodajnim trgovinama. S dobro osvijetljenim interijerom, svojom opremom koja dolazi izravno od Appleovih dobavljača, s talijanskim kamenim podovima, dizajnerskim okruglim stolovima iz SAD-a i namještajem iz Njemačke. Sve to označava početak nove ere za iSTYLE. Razinu korisničke usluge i iskustvo kupnje sličnih Appleovim trgovinama diljem svijeta osigurat će veći broj visoko obučenog prodajnog osoblja.

“Oduševljeni što u Hrvatskoj i jadranskoj regiji predstavljamo prvi koncept trgovine Apple Premium Partner. U nastojanju da pokaže svoju predanost hrvatskom tržištu, nedavno smo proširili otvaranje tri nove trgovine, čime smo povećali ukupan broj trgovina u Zemlji na šest. Ovaj najnoviji redizajn omogućuje nam ponuditi nove programe i personalizirane usluge našim cijenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u Hrvatskoj i jadranskoj regiji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner trgovine uložen je ogroman napor iSTYLE-a i Appleovih timova, a neizmjerno smo ponosni na naša postignuća. Zahvaljujemo našem predanom osoblju i partnerima koji su neumorno radili kako bi našim kupcima donijeli ovo uzbudljivo novo maloprodajno iskustvo,” rekao je Valeriu Ion, generalni direktor iSTYLE-a za Rumunjsku, Bugarsku i zemlje Adria regije.

Novi koncept poslovanja razlikuje se od dosadašnjeg uobičajenog pristupa Apple Premium Reseller-a, čija je zadaća pružiti Appleovim partnerima jedinstven dizajn i operativni okvir. U isto vrijeme, s trgovinama Apple Premium Partner, Appleov cilj je kupnja još više približiti svijet iskonskog brenda i dobivanje kvalitetnijih usluga.

Kupci će imati pristup širokoj paleti Appleovih proizvoda i dodataka, a osoblje će biti spremno za pružanje stručnih savjeta i podrške. U trgovinama Apple Premium Partner izlaganje Apple proizvoda i Apple dodatne opreme još je važnije nego prije. Broj zatvorenih vitrina sveden je na minimum, tako da kupci mogu bez pomoći osoblja jednostavno isprobati izložene proizvode na otvorenim površinama.

U novoj vodeći trgovini iSTYLE će pružati stalne usluge, uključujući zamjenu zaslona iPhonea ili zamjenu baterije istog dana. Kupci će također imati na raspolaganju niz načina plaćanja, uključujući beskamatne financijske usluge plaćanja, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe zamjene i usluge kompenzacije rabljene opreme. Osim toga, trgovina će u skoroj budućnosti moći funkcionirati i bez fizičke blagajne.

U trgovini će raditi stručni zaposlenici koji su prošli ekskluzivnu obuku Apple Premium Partnera te će nuditi redovite besplatne edukacije i radionice za širu otvorenu javnost. Tečajevi koji počinju u proljeće pokrivat će teme kao što rade na MacOS-u za početnike, savjete i trikove za napredne Mac korisnike i tečaj za uređivanje videa.

Cilj nam je učiniti Appleove proizvode i usluge dostupnima korisnicima u Hrvatskoj i jadranskoj regiji. Vjerujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine samo početak i veselimo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti većem broju kupaca,” rekla je Antonela Jularić, voditeljica maloprodaje u iSTYLE-u.

Pored pružanja vrhunskih usluga, iSTYLE stavlja još veći naglasak na pružanje usluga poduzetnicima te malim i srednjim tvrtkama, stoga je dio iStyle tima i djelatnik specijaliziran za korporativne korisnike s iskustvom u financiranju korporativnog hardvera.

U 2022. iSTYLE Hrvatska ostvario je izvanredne prihode od prodaje od 30,2 milijuna EUR, pri čemu je svako područje poslovanja doživjelo značajan rast u usporedbi s fiskalnom godinom 2021. Posebno je online odjel imao izvrsne rezultate. Ovaj impresivan rast najvećim je dijelom rezultat povećane prodaje robe široke potrošnje, što je omogućeno ponovnom i širenjem mrežne trgovine. iSTYLE je sada prisutan u četiri grada diljem zemlje – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru – s ukupno šest trgovina. Time je 2022. godina najuspješnija u više od dva desetljeća poslovanja u Hrvatskoj. Broj zaposlenih također je porastao za gotovo 50% u usporedbi s fiskalnom godinom 2021. s timom od 40 prethodnih zaposlenika koji pokreću kontinuirani uspjeh.

Posebna ponuda na dan otvorenja

Povodom proslave otvaranja nove trgovine, od 18. ožujka u 10:00 nuditi dosad neviđene ponude, zajedno s posebnim aktivacijama i darovima za prvih 100 kupaca. Posebno smo uzbuđeni što nudimo posebnu promociju za MacBook Air, naše najpopularnije prijenosno računalo. Ne propustite ovu ekskluzivnu priliku! Za više informac

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr