TARIK ZAPJEVAO SLOBODANU 'U BOJ, U BOJ' Natjecatelj mu je spočitao susret: 'Niste me prepoznali'

Foto: HRT/ Tko želi biti milijunaš?

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U novom izdanju kviza “Tko želi biti milijunaš?” nastupilo je troje natjecatelja. Sportski novinar Stipe Sladoljev osvojio je 5000 eura, Dragutin Židanić otišao je s iznosom od 150 eura, a idući najbrži prst bio je Slobodan Radivojevićprofesor i politolog iz Nove Gradiške, koji je točno odgovorio na sedmo pitanje za 600 eura te dobio pozivnicu za sljedeću emisiju popularnoga kviza.

Ne, početak njegovog natjecanja, nije bio najugodniji za voditelja Tarika Filipovića. “Ovo nam je koji susret u našim životima?” upitao je Tarik Slobodana, a on je otkrio da itekako ima iskustva u kvizovima, ali i da mu je jedan ‘susret’ s Tarikom ostavio gorčinu..

Foto: HRT/ Tko želi biti milijunaš?

‘Karika’ je bila tri puta, ‘Potjera’ tri puta. I ovo će biti tri puta”, rekao je Slobodan, na što ga je Tarik pitao je li ranije bio u Milijunašu, a Slobodan je odgovorio da nije.

“Ostavio si dobar utisak na mene”, rekao je Tarik, a onda mu je Slobodan rekao: “Jesam, ali me nisi prepoznao kad si bio u Gradišci zbog svoje drame”.

“Pa ne, pa sad ću vam objasnit”, kroz šalu je krenuo objašnjavati Tarik, a Slobodan je dodao kako je sjedio u drugom redu, na što ga je Tarik, ponovo kroz šalu, pitao zar on misli da za vrijeme predstave gleda publiku.

“Opominjali ste tamo pored mene da ne snimaju”, dodao je Slobodan. “Da, to sam primijetio, predstave se inače ne snimaju”, rekao je Tarik.

Uslijedilo je prvo pitanje za Slobodana. “Prvi položeni kolokvij za jednog je studenta: kap vode na dlanu, kap u moru, kap koja je prelila čašu ili posljednja kap krvi. “Vjerojatno kap u moru”, odgovorio je točno Slobodan.

Drugo pitanje glasilo je: “Kojim se bojama slikaju akvareli?”, a ponuđeni su odgovori: vodenim, vatrenim, zračnim i zemljanim.

“Pazite nije moj konačan odgovor, vjerojatno sve dolazi iz zemlje, ali su vodene”, odgovorio je Slobodan.

Treće pitanje za 50 eura je glasilo: “Odakle se izvlači mač?” Ponuđeni su odgovori: iz tika, iz toka, iz teka, iz tuka.

“Evo problema..tik,tok…”, počeo se premišljati Slobodan, a Tarik mu je zapjevao: “U boj, u boj! Mač iz …, braćo,
nek dušman zna kako mremo mi…Znate pjesmu?”

“Tok..tik…”, premišljao je Slobodan koji je na kraju uz pomoć Tarika došao do točnog odgovora ‘tok’.

Četvrto pitanje Slobodanu je zadalo dosta muka. “Koliki je IQ prosječnog inteligentnog čovjeka?” glasilo je pitanje, a ponuđeni su odgovori; 1,10,100 i 1000.

“D mislim da ne. Jedan valjda nije..Sto…”, premišljao se Slobodan između odgovora 10 i 100 te je na kraju dao točan odgovor C.

Peto pitanje glasilo je: “Koja kombinacija s bananom, kivijem i jagodama osvježava i najveće ljeto?” Ponuđeni su odgovori: prohladni lahor, hladna bura, mrazna oluja i ledeni vjetar.

Slobodan je odgovorio točno i rekao ledeni vjetar, a onda je na pitanje Tarika da li Slobodanova supruga Ljubinka pravi tu tortu, izjavio da ona to savršeno radi, a izgleda da je iza njegovih leđa pokazala da ona ne pravi tu tortu.

“E vidite, ona govori da ne radi. Opet ne govorite istinu”, našalio se Tarik.

Na šestom pitanju Slobodan je morao nastaviti niz: Vrsta, rok, porodica, red, razred…Ponuđeni su odgovori: lakat, rame, koljeni i stopalo, a Slobodan je dao točan odgovor C.

Tarik se ponovno vratio na kolač ‘Ledeni vjetar’ i pitao Ljubinku koji kolač najbolje radi, a ona je nasmijala sve u studiju odgovorom. “Eto, neka bude ledeni vjetar”, odgovorila je.

Na sedmom pitanju Slobodan je trebao znati grupu koja potpisuje koncertni album “Ulje je na vodi” snimljen ’82. u Kulušiću, Ponuđeni su odgovori: Film, Haustor, Prljavo kazalište ili Parni valjak.

Foto: HRT/ Tko želi biti milijunaš?

Nije znao odgovor pa je prepolovio. Ostali su Haustor i Parni valjak. Ponudio je odgovorio Haustor i osvojio 600 eura. Uz preostala dva džokera Slobodana očekujemo ga u idućem izdanju kviza.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr