Pariški šik u rukama stručnjaka za estetiku

Pariški šik u rukama stručnjaka za estetiku

Pariški šik u rukama stručnjaka za estetiku

Pariški brend DS automobili udružio je snage s našim poznatim estetskim kirurgom dr. Mladen Duduković. DS Automobili su za svog prvog ambasadora odabrali Mladena Dudukovića, vrhunskog estetskog kirurga. U ekskluzivnom butiku DS STORE, u Kovinskoj 22 u Zagrebu, Mladen Duduković preuzeo je ključeve svog automobila, model DS 4, gdje je iz prve ruke doživio parišku atmosferu, vrhunsku uslugu i otkrio kolekciju DS modela.

DS Automobiles odraz su stila i užitka

DS Automobiles ima za cilj iskoristiti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila. Brend spaja umjetnost i tehnologiju što je vidljivo na svakom modelu DS. Sva stručnost u izradi modela DS usmjerena je na izvrsnost. Svaki model DS odražava individualizam, neusporediv stil, inovativan užitak i jedinstvenu udobnost.

Profinjen i tehnološki napredan, DS 4 spaja karizmatični dizajn vanjskog dijela vozila s čistim i prozračnim dizajnom interijera koji se odlikuje nizom značajke ručne izrade. Istovremeno aerodinamičan, učinkovit, okrunjen je titulom najljepšeg automobila na svijetu 2022. godine,

Najčitanije

Učitati još

Više o temiIzvor: Journal.hr