Subotnja špica u Zagrebu više nikad neće biti ista: Tatari Brunch u RougeMarin Cityju

Ako subotom ujutro želite isprobati nešto novo, fino pojesti i družiti se s prijateljima uz odličan pjenušac,Tatarski doručaku poznatom restoranuRougeMarin City u Petrinjskoj 2pravo je mjesto za vas. Koncept, koji je u potpunosti osvježio ponudu na zagrebačkoj špici subotom, nudi brojne tatarske zaloge koje će raznježiti naše nepce, ali i puno drugih iznenađenja.

Tatari brunch: tatarski na nekoliko načina

„Ovaj koncept volimo nazivati ​​Nastavljamo s feštom brunch jer je zapravo produžetak izlaska petkom ili sjajna uvertira za izlazak subotom. Tatarski sam spojio zato što inače nije uobičajan u jutarnjim terminima i obično se služi za večeru iu svečanim prigodama. Samim tim idealan je za početak i završetak dana, odnosno da provedemo cijeli vikend u modu zabave i uživanja. Osim klasičnog tatarskog bifteka kojem ćemo dati naš kulinarski twist, radit ćemo tatarski od tigrastih kozica i lososa. Osim toga, gosti očekuju još nekoliko brunch jela iznenađenja“, ističe poznatihrvatski chef Marin Medak, dodajući da goste očekuje i atraktivan i dosad u Zagrebu neviđen način serviranja Piena pjenušca, partnera projekta, koji će svake subote oplemeniti sezonskim voćem i koktelima na temu pjenušca.

Premijera je bila prošle subote

Tako su ove subote u RougeMarin Cityju gosti mogli uživati ​​u fenomenalnim okusima, a poznatikuharpripremio je čak tri tatarska specijaliteta:goveđi odrezaktatarski s kremom od ljutikepita kruh, dehidrirani žumanjak,marinadaukiseljeno povrće, hrskava kožica od piletine i maslac od paprike i pilećih čvaraka;tartar od tigrastih kozicachutney od mange, ulje od bosiljka, pesto od sušenih rajčica, čips od češnjaka, tostirana focaccia tetartar od lososa, tahini umak, krastavci, crvena naranča, koža od lososa, sezam, prhko lisnato. Osim toga, posebno oduševeljene izazvali suCreme Brulee French Toast s tučenim vrhnjem i jagodama te burratu sa satarašom, svježim šparogama i konfitiranim rajčicama od višnje.

Više o temiIzvor: Journal.hr