U Martimexu predstavljen novi luksuzan niche brand Anomalia Paris

U Martimexu predstavljen novi luksuzan niche brand Anomalia Paris

U Martimexu predstavljen novi luksuzan niche brand Anomalia Paris

Anomalija podržava, uzbuđuje, energizira i inspirira: vas, sa svim vašim osobinama, vašim različitim raspoloženjem i vašim različitim trenucima u životu. Ljudi su po svom postojanju svestrani i mi to želimo slaviti.

Načela brenda su sloboda, svestranost, dvojnost, savršena nesavršenost, idealna mješavina umjetnosti /života, održivost & eco friendly. Ručno rađene bočice proizvedene su u jednoj od najstarijih tvornica za proizvodnju stakla u Francuskoj i reciklažno staklo visoke kvalitete.

Asortiman Anomalia Paris sadrži liniju od 7 mirisa EDP od 70 ml – Rock Rose, Jardin Humanistes, Aquatic Ozonic, Entre Acte, Narcotic Bohemic, ABED i Cérémonie. Svaki parfem je nosio sam za sebe, ali se i savršeno međusobno kombiniraju. Mogu se slobodno kombinirati prema Vašim željama ili prema našim preporukama.

Cijeli Anomalija Pariz asortiman je u novouređenoj parfumeriji Martimex u Vlaškoj predstavila osnivačica brenda Elena Spirina. Uz brojne poznate influencere i medije, veselu atmosferu, dobru hranu i šampanjac, svi uzvanici bili su oduševljeni kako prezentacijom tako i ovim savršenim luksuznim mirisima.

Otkrijte svoj karakter, svoje suptilnosti i dualnosti. Neka bude glasno i otvoreno. Počevši s vašim mirisima. Novi brand Anomalia potražite u Martimex parfumerijama u Vlaškoj, na Trgu i Britancu!

Najčitanije

Učitati još

Više o temiIzvor: Journal.hr