PREDSTAVLJENE PREDIVNE KANDIDATKINJE IZBORA MISS ZAGREBA: Najmlađe imaju 17 godina, ali se već sada mogu pohvaliti velikim djelima

Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U lijepom ambijentu Stil eventa koji se nalazi u sklopu Zagrebačkog velesajma uskoro će biti izabrana zagrebačka predstavnica na izboru za Miss Hrvatske.

Jedanaest lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss Zagreba 2023. pokušati izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu sljedeće godine. Potraga za najljepšim Hrvaticama, koje će se naime ove godine u studenome natjecati na izboru za Miss Hrvatske 2023., već je krenula. Naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta birat će se tako između 20 pobjednica sa županijskih izbora, a svoje mjesto u hrvatskom finalu zaslužit će i Miss dijaspore.

”Pobjednica svake županije predstavlja i promovira svoju županiju na finalu izbora za Miss Hrvatske. To su upravo prošlogodišnjom pobjedom u svojoj županiji već osigurale Miss Zagreba Lucija Begić Miss Primorsko-goranske županije Lana KrnićMiss Zadarske županije Ivona BarićMiss Brodsko-posavske županije Lana ValentićMiss Vukovarsko-srijemske županije Tea Majstorović i Miss Sisačko-moslavačke županije Ines Grgić”, govori namIva Loparić Kontekvlasnica licence za Miss Hrvatske.

KANDIDATKINJE ZA MISS ZAGREBA 2023.:

ANA MARIJA STOJKOVIĆ

Vrlo empatična i simpatična mlada djevojka, koja na studiju sestrinstva uči kako se najbolje brinuti o onima kojima je potrebna briga. Vrlo zahvalan i požrtvovan studij koji je mlada Ana Marija Stojković predano pohađala. Ana Marija ima 21 godinu, odlično govori engleski jezik, au slobodno vrijeme voli igrati odbojku, ide u teretanu i svaki slobodni trenutak voli iskoristiti na planinama iu prirodi. Odbojci i planinarenju duguje svoje odlične proporcije, Anamarija je visoka 175 centimetara i ima 63 kilograma. Veseli ju novo iskustvo i nada se da će se prijaviti na izbor za Miss Zagreba samo biti na dobitku.

Ana Maria Stajković, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

ANA USMIANI

Mlada buduća ekonomistica, dvadesetdvogodišnja Ana Usmiani studentica četvrte godine na Ekonomskom fakultetu osim što voli plivanje, vrlo je aktivna u teretani. Bavi se modelingom koji joj je druga ljubav nakon fakulteta, ai voli plesati folklor. Ana je visoka 176 centimetara i teška je 58 kilograma, što je idealna proporcija za odlične rezultate u modnoj industriji. Kaže da voli izazove, voli upoznavati nove ljude i sklapati poznanstva.

Ana Usmiani, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

OTOK DANA

Mlada i perspektivna preponska jahačica, Dana Szigeti završila je Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju.Odlično govori engleski i njemački jezik, a rado bi naučila još koji jezik jer se odlično snalazi u učenju novih stvari. Dana ima 22 dvije godine, visoka je 170 cm i ima 54 kg. Vrlo je znatiželjna i voli upoznati nove ljude, zato se i prijavila na izbor za Miss Zagreba.

Dana Szigeti, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

MEDVJED HELENA

Iako ima tek 17 godina, već ima zacrtane ciljeve u svom životu, izuzetno je vrijedna i radišna, pohađa Obrtničku školu i govori engleski jezik. Helena Medved je zaljubljenica u košarku i teretanu, au slobodno vrijeme kada vremenske prilike dopuste voljeti rolanje. Svoju kreativu iskazuje kod izrade noktiju, koji ponekad izgledaju kao minijaturna umjetnička djela. Helena je visoka 175 centimetara, a težina je 58 kilograma. Rado bi se iskušala u svijetu modelinga te je to bio jedan od razloga zašto se prijavila na izbor za Miss Zagreba, također voli upoznati nove ljude i voli nove avanture.

Helena Medved, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

KLARA GAVRANOVIĆ

Mlada atletičarka i predana sportašica koja većinu svog slobodnog vremena provodi u teretani Klara Gavranović, ima 21 godinu i otvorena je za nove ideje u svom životu. Voli komunikaciju s različitim ljudima, voli nove ljude, poznanstva i druženja. Završila je srednju komercijalnu školu i aktivno govori engleski jezik. Svoj trud iz teretane rado prezentira na modnoj pisti, te se aktivno bavi i modelingom. Smatra da joj sudjelovanje na izboru za Miss može otvoriti neka nova vrata.

Klara Gavranović, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

LEA NEVISTIĆ

Dvadesetogodišnjakinja koja je završila ugostiteljsku školu i školu za modu i dizajn uživa u mogućnostima koje joj pruža moda. Kreativnost, ljepota, izražavanje svojih osjećaja kroz dizajn je nešto što vas veseli i ispunjava. Iako voli odbojku i košarku, modeling joj je najviše prirastao srcu. Lea je visoka 181 centimetar i teška je 65 kilograma što joj garantira odličan uspjeh u modelingu. Voljela bi upoznati osobe koje vole modu i dizajn, koje imaju istančan ukus za lijepo i koje se ne boje iskazati svoje osjećaje kroz dizajniranje posebnih komada odjeće. Lea odlično govori talijanski i engleski te se nada da će joj to pomoći u budućim aktivnostima u svijetu mode.

Lea Nevistić, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

LEA ZELIĆ

Vrlo nježna i iznimno simpatična mlada dama sa svojih 17 godina već se iskazala u svom društvenom radu, dobitnica je nagrade Luka Ritz za borbu protiv međuvršnjačkog nasilja, organizirala je humanitarni koncert za Hrabri telefon i osim što sama pokreće humanitarne akcije, rado se odazove na humanitarke koje organiziraju divne ljude kao što je Lea. Lea Zelić pohađa Opću gimnaziju Sesvete i uz društveni rad bavi se modelingom. Lea je visoka 177 centimetara i ima 60 kilograma. Aktivno govori engleski i talijanski te piše poeziju i pjeva. Vrlo je predana svom humanitarnom radu te se nada da će kroz izbor za Miss Zagreba moći dati još više od sebe jer je velika i važna uloga svih sudionica u izborima za Miss upravo bavljenje humanitarnim radom.

Lea Zelić, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

NINA TOMAŠEVSKI

Mlada studentica Nina Tomaševski ima samo 22 godine, a već je iskusila mnogo lijepih trenutaka kroz svoju veliku ljubav; mažoretkinje. Nastupa s mažoretkinjama već dugi niz godina te je upoznala mnogo različitih ljudi. Nina studira na Ekonomskom fakultetu i odlično barata engleskim jezikom. U slobodno vrijeme voli gimnasticirati, gimnastika joj je druga ljubav od malih nogu. Nina smatra da njezino sudjelovanje na izboru za Miss Zagreba može mnogo pozitivnog donijeti u njezin svijet modelinga.

Nina Tomaševski, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

PAOLA HRDAS

Osamnaestogodišnja mlada dama, Paola Hrdas, trenutno pohađa Opću privatnu gimnaziju dok je završila baletnu i glazbenu školu – smjer klavir. Svoje graciozne kretnje duguje dugogodišnjem plesanju baleta, dok je sviranjem klavira usvojila naviku ravnog držanja što joj daje odlične predispozicije u bavljenju modelingom u budućnosti. Paola aktivno govori engleski, talijanski i španjolski jezik i pravi je mali virtuoz u sviranju klavira, ai učila je solo pjevanje, te je dobitnica nagrade na natječaju “moja himna” pod naslovom “Moja domovina”. Nije isključeno da ćemo jednom slušati Paoline pjesme, jer osim što predivno pjeva, piše i sklada pjesme. Želi proširiti svoje vidike, upoznati nove ljude i možda steći prijateljice na duže staze, a vjeruje da će joj izbor za Miss Zagreba sve omogućiti. Paola je visoka 175 centimetara i teška 55 kilograma, što su idealne propozicije za odličan uspjeh u modelingu.

Paola Hrdas, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

MONIKA BODULOVIĆ

Mlada i profinjena violinistica koja izuzetno voli crtanje, studentica je modnog dizajna. Monika Bodulović ima 23 godine i već neko vrijeme prati modni svijet i događanja u njemu. Ljubav prema modi, kreacijama i dizajnu ju je nagnala da se prijavi na izbor za Miss Zagreba jer smatra da će tako lakše moći pronaći ljude sa sličnim razmišljanjima i idejama, kako bi u konačnici ostvarili i neku modnu suradnju. Monika je visoka 174 centimetra i teška je 64 kilograma, odlično govori engleski i njemački jezik i veseli se novim izazovima koji vas očekuju u ovoj avanturi.

Monika Bodulović, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

TARA BEGEDIN

Mlada i vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, Tara Begedin, ima samo 17 godina, a već sada postiže odlične uspjehe u svojim hobijima. Tara pohađa Opću gimnaziju i odlično govori engleski i talijanski. Osim plesa, Tara jako voli i sport tako joj odbojka i atletika nisu strane, no ipak najviše vremena provodi u teretani. Svojim sportskim aktivnostima može se zahvaliti svojim proporcijama, Tara je visoka 174 centimetra i ima 46 kilograma. Rado bi se okušala u svijetu modelinga i smatra da joj je sudjelovanje na izboru za Miss Zagreba odlična odskočna daska. Također voli druženje i voli nove izazove.

Tara Begedin, Foto: PR Miss Zagreba / Boris Mataković

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr