Branitelji dočekali 'vatrene' na treningu i poklonili im krunice. Trojica igrača još ne treniraju!

POGLEDAJTE VIDEO

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Četvrta gardijska brigada poželjela je hrvatskim reprezentativcima sreću u subotnjoj utakmici na rasprodanom Poljudu, a Dalić i dalje ne može računati na kompletnu momčad

Tri su dana ostala do utakmice Hrvatske ja Walesa na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. “Vatreni” su odradili treći trening na Stadionu hrvatskih vitezova u Dugopolju, prvog zatvorenog tipa.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

Iako nije bilo publike na tribinama, prije početka treninga momčad i stožer dočekali su veteraniČetvrte gardijske brigade s članovima obitelji i uručili im prigodne majice i krunice.

– Ratovali smo za ovu državu, uzdamo se u vas. Cijenite i poštivajte državu, u najgorim trenucima neki od vas igrali ste i izvan Hrvatske i za Hrvatsku. Hvala vam na svemu što radite, što promovirate u svijetu, što ste naši ambasadori. Želimo vam puno uspjeha, sreće, zdravlja i sretno u subotu. Pobijedite! Nije bitno kolikom razlikom – rekao je predsjednik Udruge veterana Četvrte gardijske brigade Borislav Lapenda.

Nakon zajedničke fotografije i kratkog susreta Zlatko Dalić sa suradnicima prionuo je na slaganje taktike za subotu.

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Petković i dalje ne trenira

A na raspolaganju mu nisu bila trojica igrača. Bruno Petković i dalje ne treniram zbog ozljeda koljena na nedjeljnom derbiju Dinama i Rijeke i njegov je nastup pod velikim upitnikom.

Na poštedi je i Josip Juranovićčiji nastup zasad nije pod upitnikom.Ivo Grbićkoji mijenja virusnog Ivicu Ivušića, večeras će doći u Split.

– Situacija s Petkovićem nije dobra, najvjerojatnije neće biti spreman za utakmicu. Juranović je zbog obveze u klubu odradio lakši trening, s njim je sve u redu – rekao je Dalićev pomoćnik Dražen Ladić za Novu TV.

Reprezentacija će, pak, iu četvrtak trenirati u Dugopolju kako bi travnjak Poljuda u što boljem stanju dočekao utakmicu. Velšani neće isprobavati teren, nego će u Splitu sletjeti nakon treninga u Cardiffu.

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr