Jasmin Stavros nakon dijagnoze raka kostiju: 'Sumnjaju i na rak želuca, daj Bože da to ne bude..'

JAVIO SE IZ BOLNICE

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Pjevač je unatoč svemu optimističan te je priznao kako mu najveću snagu daje vjera i molitva

Nakon vijesti da mu je dijagnosticiran karcinom kostiju, Jasmin Stavros (68) javio se iz bolnice i priznao da je pred njim borba za život, a doktori sumnjaju da možda ima i rak na želudcu.

Foto: PIXSELL/kolaz

– Sad se sumnja još da možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene – rekao je pjevač zaU časopisu koji je nakon dijagnoze ostao na bolničkom liječenju.

– Užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna i moram leći i onda mi se stvori kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali pretrpim tih deset minuta – dodao je Jasmin i objasnio kako je bolest nastala negdje u prvom mjesecu kada je osjetio bolove u trbuhu.

Foto: Pixsell/DPA/REUTERS/INSTAGRAM

– Onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operirali hitno u Karlovcu i onda sam dobio sepsu i onda su me prebacili na odjel u Karlovac i tamo sam bio nekih 12,13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bola, a nije se znalo što mi je – rekao je i dodao kako mu je tek drugi dan kemoterapije.

– Treba proći jedan pet, šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo sad se osjećam da ću se oporaviti i doktori i sestre i svi koji rade ovdje stvarno daju maksimalan trud – ispričao je. Poručio je kako najveću utjehu nalazi u vjeri.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

– Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Ja sam optimista. Vjerujem da će Bog to sve posložiti – zaključio je Jasmin.

Foto: LUPO PJESMA

Jasmin je za 24sata ranije danas ispričao kako se osjeća, a više o tome pročitajte OVDJE.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr