Obračun kod Mamutice: 'Oni su bili dobri, s obiteljima dolazili u kafić. A onda ga je propucao…'

DETALJI PUČNJAVE U ZAGREBU

Foto: Tomislav Miletić/PIxsell

Ranjenom muškarcu pomoć je pružena u KBC-u Zagreb, osumnjičenik (46) je uhićen. Dan nakon obračuna stanovnici Travnog bili su još pod dojmom pučnjave i policijske opsade njihova kvarta kojoj su svjedočili

U Novom Zagrebu naselju Travno u Ulici Božidara Magovca u srijedu oko 20.30 sati posvađala su se i sukobila dva muškarca. Policija je objavila da je muškarac (46) u jednom trenutku izvukao pištolj i ispalio dva hica u smjeru muškarca (44), od kojih mu je jedan hitac ozlijedio nogu.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI

Ozlijeđenom muškarcu pomoć je pružena u KBC-u Zagreb, a osumnjičeni 46-godišnjak je uhićen. Obračunali su se u blizini kafića koji se nalazi kod poznate zgrade Mamutica. Dan nakon obračuna stanovnici Travnog bili su još pod dojmom pučnjave i policijske opsade njihova kvarta kojoj su svjedočili.

– Pa oni su si bili dobri, dolazili su tu u kafić sa ženama i djecom na kavu. Nikad nije bilo problema s njima. Ne znam oko čega su se mogli tako posvađati da im padne na pamet propucati jedan drugoga. Policija je došla ovdje raspitati oko cijelog slučaja i rekli su da čak nisu bili ni pijani – rekao je stanar Mamutice kojeg smo sreli u kafiću.

I ostali građani su u šoku.

– Ljudi su poludjeli. Svatko danas bez problema izvadi pištolj i puca. Kako je to moguće? – pita se stariji muškarac iz Travnog.

Pučnjavu, kaže, nije čuo, ali je vidio policijsku svjetlu i potom od drugih susjeda saznao o čemu je riječ.

– Jutros svi pričaju samo o tome, ali svatko ima neku svoju priču, nikome nije jasno što se točno dogodilo – rekao je. Ostali su bijesni i ne osjećaju se sigurno u vlastitom naselju. Podsjetimo, u studenom prošle godine u istom je kvartu gorio automobil, u istom je mjesecu u jednom od kafića podmetnuo požar, a 14 mjeseci ranije netko je na taj kafić bacio bombu.

– Strašno. Tu i tamo neki problemi u ovom naselju. Nije mi ugodno – rekla je prolaznica.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr