Marina Šantor iz 'Ljubav je na selu' pljačkala i bila u zatvoru. RTL: Znamo to, rehabilitiran je

otkrila se njezina prošlost

Foto: RTL

Marinu su uhitili 2006. Njezina četveročlana banda, u kojoj je bila jedina djevojka, 2006. godine opljačkala je kladionicu, prodavaonicu i benzinsku crpku u zagrebačkim Sesvetama

Marina Šantor stigla je ovog tjedna na farmu kod Hrvojaa ostale djevojke,Dragana ja Suzanne, nisu je dočekale oduševljeno. Šantor se u ‘Ljubav je na selu’ pojavila i prije deset godina, a mediji su tada pisali da je kao 18-godišnja djevojka bila u zatvoru nakon tri pljačke.

Foto: RTL

RTL je znao za Marininu kriminalnu prošlost.

– Kandidati koji se prijavljuju u ‘Ljubav je na selu’, ali i sve ostale emisije RTL-a,obvezni su predočiti potvrdu o nekažnjavanju, ne stariju od šest mjeseci, kojom se dokazuje kako se protiv njih trenutno ne vodi kazneni postupak. Produkcija showa bila je upoznata s prošlošću kandidatkinje Marine Šantor, no smatramo kako je za svoja kaznena djela odgovarala odsluživši dobivenu uvjetnu kaznu, te se prema Zakonu o pravnim posljedicama osude, kaznenoj evidencijii rehabilitaciji, ima pravo smatrati osobom koja nije počinila kazneno djelo – rekli su nam s RTL-a.

Podsjetimo, Marinu Šantor uhitili su 2006. Njena četveročlana banda, u kojoj je bila jedina djevojka, 2006. godine opljačkala jekladionicu, prodavaonicu i benzinsku crpku u zagrebačkim Sesvetama. Prvu je pljačku tada 18-godišnja Marina izvela u kolovozu 2006. godine s tri godine starijim prijateljima. Navukli su čarape na lica i upali u kladionicu u Sesvetama prijeteći zaposlenicama bejzbol-palicama.

Plijen od 146.321 kuna podijelili su na pola, osim 15.000 kuna koje su dali zaposleniku kladionice koji im je pomogao tako što je zaključio da mu nije dobro i zamolio zaštitu da ga odveze kući. Marini je motiv za pljačku navodno bio dug od 10.000 kuna, ali nije stala, iako su iz kladionice uzeli mnogo više nego što joj je trebalo.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr