Najpoznatiji zabavni park u Njemačkoj i Europi dio posvećuje Hrvatskoj

Kino, odnosno film u 3D tehnologiji posjetiteljima će pružiti mogućnost virtualnog posjeta Hrvatskoj kroz prikazivanje najpoznatijih hrvatskih znamenitosti poput dubrovačkih zidina.

Europa-Parkuzapušten,najpoznatiji zabavni park u Njemačkoj i drugi najposjećeniji u Europi koje godišnje posjetite oko6 milijunagostiju, najviše izNjemačka, Francuska i Švicarska,posebnu cjelinu posvećujeHrvatskoj.Park se proteže na gotovo milijun kvadratnih metara i ima preko 100 zabavnih atrakcija među kojima su i adrenalinskiroller coasterite posjetiteljima nudi mogućnost raznih doživljaja u svojih 16 velikih cjelina.

Obitelj Mack, vlasnici Europa-Parka odlučili su kao novu atrakciju i novost izgraditi novu tematsku cjelinu koja će bitiposvećena Hrvatskojiu potpunosti otvorena 2024. godine. Osim toga, već za ovu sezonu koja započinje 25. ožujka, u parku se otvarahrvatsko kinopod nazivom“Dreamtime Domes Hrvatska”.

Kino, odnosno film u 3D tehnologiji posjetiteljima će pružiti mogućnost virtualnog posjeta Hrvatskoj kroz prikazivanje najpoznatijih hrvatskih znamenitosti poput du

Više o temiIzvor:Poslovni.hr