Kratke hlače: Top modeli koji će se nositi ovog ljeta

Kratke hlače su detalj s kojim ne možete pogriješiti

Otkad je ženska revolucija ušla u modu kratke hlače kao odjevni predmet postale su nezaobilazni dio ženskih kombinacija. Obožavamo ih nositi ljeti i zimi. Zimi ih kombiniramo na guste hulahupke dok ih ljeti nosimo kao ugodni dodatak na razne kombinacije. Iako su nekada bile rezervirane isključivo za muškarce, danas su to ženski komadi koje možete nositi bez obzira kakav modni stil preferirate.

Posljednje vrijeme u modi su bermude ogroman kroja i sjajnog materijala koje su doživjele poput hype na sceni uličnog stila. Posebno bismo izdvojili Pradin model kao najljepši model ovih trendi hlača. Lan se ove sezone naziva kao najpoželjniji materijal, što nije čudno s obzirom na to koliko je ugodan.

Dostupne su kratke hlače od lana u raznim bojama i jako lijepo se slažu u kombinaciji s lanenom košuljom. Lan na lan je kombinacija koju obožavamo. Kratke hlače možete nositi gotovo na sve. Ako je riječ o jeans hlačama, lijepo će se uklopiti na raskošne bluze ili crop topove.

Ne, uvijek ih možete iskombinirati na bijeli T-shirt i ravne sandale i tako imati jednostavnu, a jedinstvenu kombinaciju. Ljetne večeri obožavamo i to je vrijeme u kojem se volimo dotjerati. Kratke hlače idealan su odabir za glamuroznu večernju kombinaciju u sinergiji sa sandalama na petu. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o komadu s kojim nema greške.

Foto: Instagram, Zara, Mango, COS.

Više o temiIzvor: Journal.hr