'DO SADA SU O TOME ŠUTJELI' Poznati glumac će objaviti otac po prvi put: 'Svi misle da će biti nevjerojatni roditelji!'

Fotografija: Guliver/Marco Ugarte

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Glumac Daniel Radcliffe (33) očekuje svoje prvo dijete s djevojkom Erin Darke (38). Vijest je to koju je Erin potvrdila putem svog glasnogovornika.

“Do sada su o tome šutjeli, ali ona više nije mogla sakriti svoj zaobljeni trbuščić. Radcliffe je presretan što će po prvi put postati otac. Njegov odnos s Erin zaista je poseban i svi misle da će biti nevjerojatni roditelji”, rekao je glasnogovornik za Mirror.

Britanski glumac upoznao je svoju djevojku 2012. godine na snimanju filma “Ubij svoje drage” u kojem su se oboje glumili. U jednom od intervjua priznali su da je to bila ljubav na prvi pogled. Rijetko se izlažu javnosti, ne pojavljuju se na društvenim događanjima, a Radcliff čak nema niti društvene mreže.

“Kao glumac, samo želim živjeti svoj život i viđati se sa svojim prijateljima. Želim da jedino o čemu ljudi pričaju bude moj posao” rekao je ranije glumac.

Podsjetimo, Radcliffe se proslavio ulogom u filmu ‘Harry Potter‘ prije 22 godine kada je imao samo 11 godina. Od tada je ostvario i druge filmske uloge, no ipak ga najviše pamtimo po ulozi malenog čarobnjaka.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr