Gradonačelnik Svete Nedjelje oduševio tijelom: 'Svijet bi bio bolji da se političari skidaju!'

ODUŠEVIO ŽIRI

Foto: Nova TV

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec, večeras se našao u ulozi Rockya, a sve je oduševio svojim isklesanim tijelom

Dario Zurovec ja Helena Janjušević u showu ‘Ples sa zvijezdama’ ovoga su puta otplesali paso doble inspiriran filmom ‘Rocky’ u kojem je zvijezda Sylvester Stallone.

Foto: Nova TV

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec, večeras je plesao bez majice i zaveo sve svojim tijelom.

– Sport je za mene ispušni ventil. Bavim se spartan utrkama, to su utrke s preprekama. Moji treninzi, pogotovo kad ispucavam svoju negativu i slično, znaju biti poprilično žestoki. Rocky je bio jedan od motivacija, to mi je jedan od prvih filmova koje sam dobio na poklon. Sve te faze treninga sam već prošao, samo što još moram pobijediti – izjavio je Dario te se prozvao hrvatskom verzijom Rockyja i osmislio si ime – Roko Balboić.

Foto: Nova TV

– Ciboci challenge je prihvaćen u finalnoj emisiji, znači treba doći do finala. E sad idemo malo ples. To je onaj stari plesni trik kad nemaš što pokazati i onda skineš majicu i nadaš se najboljem. Pokušao jesi, ali unatoč svemu negativnom, ovo je bila tvoja najbolja izvedba do sad – komentirao je Ciboci.

Foto: Nova TV

– Ostao si unutra i kad si dolazio tu, to je to – rekao je Igor.

– Ti si prva žena u Hrvatskoj koja se fizički obračunala i uhvatila u koštac s političarom – poručila je Larisa Heleni.

– Igor je bio rekao da bi svijet bio bolji da političari plešu, ja mislim da bi bio bolji da sa skidaju. Sport te dobro izgradio i dao ti pasturu za paso doble – dodala je.

Foto: Nova TV

– Htio si se pokazati u drugom svijetlu iu tome si uspio. Napreduješ u svakom pogledu. Mene zanima koga si zamišljao? – upitala ga je Franka – Čitao sam poslovne mailove prije nastupa – našalio se Dario.

Dario je za kraj njihov nastup opisao glasom najavljivača na boksačkim mečevima, i to na engleskom jeziku, jer je dobio još jedan aplauz.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr