VIDEO Incident u Slovačkoj: BiH je pala bez 'ispaljenog metka', izbornik se sukobio s navijačima

POGLEDAJTE OKRŠAJ

Foto: RADOVAN STOKLAŠA

Dio navijača je zahtijevao da se Edin Džeko, Amer Gojak i Rade Krunić vrate i pozdrave, pa su selektor Faruka Hadžibegića obasuli uvredama. Ni on im nije ostao dužan te je uslijedio verbalni okršaj

Posljednje utakmice nedjeljnog rasporeda kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. obilježile su pobjede Talijana ja Portugalacate poraz reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Foto: RADOVAN STOKLAŠA

Italija se oporavila od poraza protiv Engleza laganom pobjedom na Malti (2-0). Oba gola za ‘azzurre’ na Malti pala su u prvom dijelu, a zabili su dva Mattea – Argentinca s djecom na Siciliji Matthew Retegui (15) i Matej Pešina (27).

Sjeverna Irska ostala je praznih ruku na Windsor Park u Belfastu. Finci održali su lekciju nogometa Ircima, slavivši s minimalnih 1-0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Benjamin Kallman u 28. minuti.

U skupini J Slovačkaje u Bratislavi pobijedila suparnike iz Bosne i Hercegovine s 2-0. Robert Mak (13) i Lukaš Haraslin (40) zabili su za prvu pobjedu Slovaka u ovom kvalifikacijskom ciklusu, a brzo je splasnula euforija u BiH nakon pobjede nad Islandom (3-0) prije tri dana u Zenici.

VIDEO GOLOVA OVDJE

Nakon utakmice došlo je i do verbalnog sukoba između izbornika Faruk Hadžibegić i dijela navijača, koji su bh. izbornika psovali s tribine. Zahtijevali su da se vrate Edin Džeko, Amer Gojak i Rade Krunićte da pozdrave navijače, a nakon toga došlo je do verbalnog okršaja.

VIDEO SUKOBA POGLEDAJTE OVDJE

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr