MMA borba za Milku, Jasna za Anu poručila: 'Još mi se nismo potukle, ali ne znači da nećemo'

‘LJUBAV JE NA SELU’

Foto: RTL

Farmer i Jasna podijelile su strastveni poljubac ispred ostalih djevojaka, na što je Ana komentirala da je malo prerano za to

Situacija kod Milke je opuštena, no ljubavno pomalo napeta. Vjerovao je damama da mu se emocije mijenjaju iz dana u dan, a dogodio se i manji sukob između Anom, Mandom i Jasnom.

Foto: RTL

– Zamislite da ste MMA borci i kažete ‘tučemo se za Milku’, bi li pristala? – pitao je Anu, a ona mu je rekla da ne bih.

– Ne, otišla bi u kut i isplakala se da me nitko ne vidi – poručila je, a Jasna je komentirala kako se obje žestoko bore za farmera.

Foto: RTL

– Ankica je malo povučena žena, ne želi svađe i guranje, ali nas dvije se bome guramo pa ćemo vidjeti koja će koju izgurati. Još se nismo potukle, ali ne garantiram da nećemo – komentirala je.

Foto: RTL

– Meni je svejedno, evo vam Milana – rekla je s druge strane, Ana.

– Ljubomore, ljubomore, itekako ljubomore. Što da ja tu radim? – komentirao je Milko situaciju.

Foto: RTL

– Ne znam koja mi je draža, To vam je kao da odrežete tortu, pa prvi komad dobar, drugi još bolji, a treći… – poručio je farmer.

Očekivanja od Milke su visoke, a pao je i strašni poljubac između njega i Jasne, a svemu su svjedočile i ostale djevojke. ‘Nisam ljubomorna, to nije lijepo, ali jel’ nisu mogli malo izdurati?’, zaključila je Ana.

Foto: RTL

Milko je Jasni poklonio dvije čokolade u obliku srca, a ona je na to rekla:

– Ako mi pokloni prsten, to će tek onda biti pravi poklon.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr