Proljeće u znaku omiljenih basic majica

Basic majice kao nezaobilazan odjevni predmet

Priznajte da vam nema dražeg outfita od omiljenih traperica, pamučne majice i cool tenisice. Toliko jednostavna, a toliko genijalna kombinacija koju često biramo ujutro kada se spremamo za posao. Uz dodatak sakoa umjesto jakne, finog šala i ponekog detalja nakita imate savršenu poslovnu, a opet ležernu kombinaciju. Osim s traperice, Osnovni, temeljni majice kombiniramo is odjelima za nešto formalniju odjeću. Kada pričamo o takvim kombinacijama, totalni hit koji je zavladao ove sezone su rebraste majice bez rukava nalik na potkošulje.

Moramo reći da svoje pamučne majice nosimo čak iu sportskim kombinacijama na tajice, trenirke i kratke hlače ljeti. Dakle možemo zaključiti da ovaj komad nosimo uvijek i svugdje. Jednobojne majice u neutralnim i pastelnim bojama najčešće su odabir za proljetne i ljetne kombinacije. Osim što uvijek izgledaju elegantno, ovakve majice izrazito su zahvalne za kombiniranje i održavanje.

Naš favorit uvijek i zauvijek su majice na prugice koje smo također u velikom broju, ali tu su i one koje mogu proći za poneku večernju kombinaciju zbog efektnih rupa, izreza i resica. Romantičarke će se oduševiti majicama s puf rukavima koje će podignuti svaku osnovnu kombinaciju. Od dugih preko kratkih pa sve do majice bez rukava, u nastavku vam donosimo 50 komada iz glavna ulica brendova.

50 visok ulični model

Više o temiIzvor: Journal.hr