The Great War: Western Front stiže za dva dana, predbilježbe otvorene

Razvojni tim Petroglifi ne treba ih posebno predstavljati, dovoljno je spomenuti da su potpisnici verificiranih RTS-a kao npr. Command & Conquera Remastered ja Star Warsa: Carstvo u ratu, a isti za dva dana ljubiteljima virtualnog ratovanja pripremaju novu poslasticu. Riječ je o novoj strategiji Veliki rat: Zapadna fronta koja nas, kako joj i samo ime govori, vodi na smrtonosna bojna polja Prvog svjetskog rata na kojima ćemo moći odabrati stranu i voditi naše ljude kroz ratne godine.

Sama igrivost podijeljena je u dva dijela, strateški potezi tijekom kojih raspoređujemo naše trupe, brinemo o opskrbi i izučavamo nove tehnologije poput plina i tenkova, te donosimo odluke koje će formirati naše buduće ratne operacije koje se izvode u realnom vremenu.

Kako kažu autori, svaka nova igra donosi novo iskustvo, s obzirom na naš uspjeh, moguće je neka bojišta posjetiti više puta, dok će nas sve što smo do sada izgradili, poput rovova, dočekati na istom mjestu.

Vremenski uvjeti će činiti razliku između poraza i pobjede, kao iu stvarnosti, te će izravno utjecati na učinkovitost topništva i izravnih napada na protivničke linije.

Veliki rat: Zapadna fronta moguće je nabaviti putem Steam po cijeni od 34,99 eura za običnu verziju i pet eura više za nešto bogatije Victory izdanje, a kako smo rekli, bojna polja postaju dostupna u četvrtak, 30. ožujka.

Više o temiIzvor:Bug.hr