VIDEO Modrić je izlazio iz igre… Ovo je reakcija 40.000 Turaka

NAKLON KAPETANU

Foto: SportKlub/screenshot

Nešto što posljednjih godina viđamo na nogometnim stadionima diljem Europe kada se god pojavi Luka. Majstor na čije poteze je teško ostati ravnodušan, a mnogi bi ga još godinama htjeli gledati na terenu

Navijači svakog kluba ili reprezentacije imaju svog miljenika i najdražeg igrača, no ne postoji posebna vrsta nogometaša, onih nogometnih umjetnika koji slikaju na terenu. Bez obzira za koga igrali, njima se klanja cijeli svijet. Zbog čiste nogometne klase i veličanstvene karijere.

U takvu listu besmrtnih spada i hrvatski maestro Luka Modrić. Gdje god dođe, izazove oduševljenje navijača. Pa tako iu Turskoj. Hrvatska je slavila na teškom gostovanju u Bursi 2-0 u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a kapetan ‘vatrenih’ bio je pod posebnom prismotrom domaćih igrača, ali i navijača. Mnogi su došli uživati ​​u njegovim genijalnim potezima i virtuoznosti. Takvih je u svijetu jako malo. Igrači koji pune stadione protivničkih momčadi.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Cijene i Turci klasu neuništivog Luke koji 37 godina igra na čudesnoj razini pa su ga počastili ovacijama. Kada je u 84. minuti izašao iz igre, gledatelji su se ustali i ispratili ga gromoglasnim pljeskom. Izraz velikog poštovanja i divljenja. Neki od njih su ga prvi put uživo gledali, a vjerojatno i posljednji.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Video pogledajte OVDJE

Nešto što posljednjih godina viđamo na nogometnim stadionima diljem Europe kada se god pojavi Luka. Majstor na čije poteze je teško ostati ravnodušan, a mnogi bi ga još godinama htjeli gledati na terenu. Nažalost, ovu predstavu jednom ćete morati završiti, ali dok god možemo, uživajmo u toj magiji.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr