'PERIŠIĆEVA ODLUKA MOGLA BI POSTATI PREDMET SPRDNJE'! Talijani uvjereni da ide iz Engleske, šansu čeka i Hajduk

Fotografija: GulliverImage/ActionPlus/Shaun Brooks

Autor: Dnevno.hr/ IL

Dok se bliži kraj reprezentativnih obveza u sklopu prvih kvalifikacijskih utakmica za Euro 2024., o Ivanu Perišiću u Italiji se puno piše. Hrvatski napadač mogao bi uskoro napustiti redove Tottenhama.

La Gazzetta dello Sport osvrnula se na situacijuIvana Perišića. Prosudili su da je, a govore i njegove brojke u Tottenhamu, “ovakvo izdanje hrvatskog napadača daleko od najboljeg Perišića u karijeri”, a taj se nalazio pod zidinama Meazze, gdje se ovih dana “ne može pomisliti na njega”.

Zatim dodaju još hvalospjeva: “Inter nedostaje Perišiću, a Perišić nedostaje Interu” jer Dimarco kao njegov nasljednik nije na potrebnoj razini. Podsjećam kako su Perišić i Conte isprva imali loš odnos, nakon čega su se odlično surađivali kada se nogometaš naviknuo na bočnu poziciju.”

Žale za njim

“Perišićeva odluka dosad se nije isplatila. S obzirom na to da Conte više nije trener Tottenhame, ona bi mogla postati smiješna”, dodala je La Gazzetta.

Neki talijanski mediji, poput Football Italia, pretpostavljaju da će se hrvatski reprezentativac u budućnosti ne računati jer će se u 34. godini novi trener pokušati izgraditi u novu momčad.

Upravo zbog toga sve su glasnije priče o njegovom dolasku u Hajduk. Perišić je dijete Hajduka, ali je napustio klub još kao junior i nikad nije odigrao nijednu utakmicu za seniore. Obećao je povratak navijačima, a kada i hoće li se dogoditi još se ne zna.

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr