POKUŠAVAO ISTISNUTI BUBULJICU, A ONDA ŠOK! Nešto se počelo migoljiti: Ono što je izgmiziralo, užasnulo i doktore

Foto: Screenshot

Autor: IG

engleski Jack Holmes suočio se s velikim problemom kada mu se pojavio prištić na čelu, ili je barem tako mislio. On i supruga su je danima pokušavali istisnuti.

Međutim, nakon stiskanja prvo se pojavila mala oteklina koja se brzo počela širiti dok mu se oko nije zatvorilo.

Kako je rekao, mnogi su ga željeli da se sigurno s nekim potukao, ali on to nije htio priznati. Kad su mu se oba oka zatvorila, Jack se odlučio obratiti liječniku.

@jack_holmes1 Normalizacija! Budite oprezni ljudi! #ITriedItIPrimedIt #amazonprime #fyp #ElectrifyTheMini ##živizaizazov #goviralan ♬ Krovni otvor – Nicky Youre & dazy

‘Gmizalo je po maramici, apsolutno odvratno’

Mislio je da se radi o potkožnom prištiću kojem treba više vremena da nestane. Otišao je u bolnicu i saznao šokantnu dijagnozu.

Naime, rekli su mu da ga je ugrizla konjska muha, a liječnici su se čudili dok su sanirali ugriz. U bolnici su napokon uspjeli očistiti izraslinu iz koje je iskočila ličinka.

“Gledao sam kako nešto, što mi je iskočilo iz čela, gmiže po maramici, apsolutno odvratno”, prisjeća se Jack i dodaje:

“Nakon toga počeli su mi oticati usta i osjećao sam strašne bolesti pa sam sutradan ponovno morao u bolnicu, gdje su mi dali set antibiotika nakon čega sam se sutradan osjećala kao preporođena.

Autor: IG

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr