Plavi tim se dočepao palačinke s jagodama i čokoladom, Leo: 'Bilo mi je važno, idemo se zasladiti!'

‘PREŽIVIO’

Foto: Nova TV

Dva boda plavom timu je donijela i Marina koja kaže da samo nastavlja dokazivati ​​ono što je rekla, a to je da će u igrama biti zvjerka, dok je u plemenu opuštenija.

poslasticu u ‘Survivoru‘ su iu ovoj igri osvojili članovi plavog plemena. Iako su prije natjecanja rekli da bi podijelili palačinke s crvenim timom ako ih osvoje, nisu bile tako široke ruke kada su palačinke i dobili. A osvojili su ih nakon vodenog poligona s nizom prepreka koje je bilo potrebno prijeći što brže. Na cilju se nalazio stol sa šest plavih i šest crvenih totema koje je trebalo srušiti. Bod za svoj tim donio je onaj tko je prvi srušio toteme u svojoj boji. Za ukusne palačinke s jagodama i čokoladom trebalo je prikupiti osam bodova.

Plavi tim pobijedio je s osam naprama četiri, a pobjednički bod donijela im je Marina. Razočarana Opterećenje komentirala je:

– Oni imaju čin u gađanju, moramo vježbati gađanje.

Foto: Nova TV

Dva boda za plavi tim osvojio je i Leo.

– Jako mi je to važno, jer znam koliko je pleme htjelo te palačinke. Drago mi je što su mi dali šansu da im donesem još jedan bod. Idemo se sada zasladiti – rekao je Leo te istaknuo Želim kao članica plemena koja je promijenila tijek igre.

Foto: Nova TV

Dva boda timu je donijela i Marina koja kaže da samo nastavlja dokazivati ​​ono što je rekla, a to je da će u igrama biti zvjerka, dok je u plemenu opuštenija.

– Od velike želje smo izgorjeli. Za sebe imam dokaz da moram vježbati gađanje. Po krivu je krenulo gađanje – smatra Nataša.

– Igra je bila ludilo, ali meni je mozak odlutao. Kad je došlo do gađanja, nisam ni o čemu razmišljao, a trebao sam razmišljati o gađanju – požalio se Lazardok je Draga ispričala kako joj je Luka spočitao da nije za ‘gađanje’, što joj nije bilo drago.

Foto: Nova TV

Plavi tim uživao je u palačinkama, a Sanja je opet podijelila svoje s muškom ekipom.

– Imali smo dva konkretna jela u dva dana – sretna je Antonija. Kad su pojeli, neki su odlučili uživati ​​u osjećaju sitnosti, a Sanja je već bila spremna za ljubav. Filip joj je rekao:

– Nadam se da će moja djeca imati mentalni sklop kao tvoj.

Foto: Nova TV

Leo je dodao kako je ona ‘žena stroj, robocop’. Puna energija, Sanja je ulovila ražu, a time se složio da će je sačuvati za sljedeći dan kako bi se najeli prije natjecanja za imunitet. Antonia je pronašla jednu voćku, ali budući da nije sigurna je li jestiva, odlučila je da je s Norom podijeliti za pranje kose.

– Ideja za pranje kose s voćkom bila je top. Nikad se ne bih toga sjetila i mislim da je čak i pomoglo jer čim smo stavljale na kosu, kosa je počela mirisati i bila je mekana – kazala je Nora.

Foto: Nova TV

Crveni tim od osvojenih kokoši dobio je prvo jaje, a Luka i Bojan riješili su svoje razmirice te prepoznali kvalitetu jednog kod drugog.

– Primijetio sam da Bojan ima disciplinu i samodisciplinu što je jako važno za funkcioniranje u ovakvoj zajednici. Tome težim cijeli život, on je zreliji i stariji od mene i učim od njega – rekao je Luka.

Za razliku od Bojane, Lazar mu se sve manje sviđa, jer primjećuje da nije dovoljno aktivan u kampu.

– Sad kako vrijeme prolazi, Lazar mora nešto promijeniti – kaže Luka.

Foto: Nova TV

U plavom se timu ponovno otvorila tema nominiranja Marine na posljednjem plemenskom saboru.

– Spekulira se da smo David, Denis, ja i Marina neki klan. To isto mogu reći za Filipa, Tonka, Anđelu i tebe – rekao je Amer Sanji, objašnjavajući kako je za jako tim potrebno imati jake igrače, a ne glasati za njih iz osobnih razloga.

Filip mu je pak napomenuo kako se i za Antonija i Davida također glasalo zbog toga što se ljudima koji su glasali za njih nisu svidjeli.

– Amer nas motivira svojim govorom, a Sanja svojom energijom – napominje Leo.

Na kraju su ipak zaključili kako svatko ima pravo glasati po svom nahođenju, a ne kako ostali misle. Koji će tim već sutra morati odlučiti tko će biti sljedeći za nominacije, doznat ćemo u Survivoru.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr