Na koji način nosite torbicu? To otkriva kakav vam je karakter

SAZNAJTE NEŠTO NOVO O SEBI

Foto: Dreamstime

Žene koje nose torbu u ruci poput aktovke, veliku pažnju posvećuju karijeri i poslu. Podsvjesno šalju znak kako ih se ne smije podcjenjivati ​​jer su prave poslovne žene

Kathlyn Hendricks (67), stručnjakinja za govor tijela iz Kalifornije i autorica knjige Conscious Loving Ever After, objasnila je koji način na koji nosite torbicu dok obavljate poslove ili posjećujete događaje možete otkriti mnogo o vašem karakteru.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako napraviti torbu za plažu

I dok postoje različiti načini držanja torbice, Kathlyn se dotaknula šest najčešćih načina nošenja popularnih stilovatorbicauključujući torbe na ramenu, kao poštar, ali i looka bez torbe.

Na laktu

Ovakav način nošenja torbe sugerira status i položaj. Pomalo feministička, torba preko lakta šalje poruku da ženama ne trebaju obje ruke da hodaju kroz život. U drugom slučaju, žene nose ovakvu torbu ako je žele istaknuti kao statusni simbol.

U ruci

Žene koje nose torbu u ruci poput aktovke, veliku pažnju posvećuju karijeri i poslu. Podsvjesno šalju znak kako ih se ne smije podcjenjivati ​​jer su praveposlovne žene.

Preko ramena

Žene koje nose torbu na ovaj način, pragmatične su i jednostavne, a važnija im je funkcionalnost nego izgled. One najviše vole slobodu i ne vole biti sputane bilo čime.

Bez pridržavanja

Nošenje torbice preko ramena, ali bez njezina dodatnog pridržavanja otkriva opuštenost i ležernost. Ove žene nisu opterećene dizajnom i markom torbe, važnije im je da je ona lako dostupna.

Ispred trbuha

Torba nošena na ovaj način ukazuje na temperament vlasnice, koja je u životu oprezna, sramežljiva i obrambeno nastrojena – torba im je u ovom slučaju svojevrsni štit, pišeDnevna pošta.

Kao poštar

Noseći torbicu ovako, žene odašilju signal da im nije važno kako izgledaju u danom trenutku, vjerojatno su u žurbi ili zauzete nečim drugim te im je torba samo smetnja.

Bez torbe

Žene koje ne nose torbu daju do znanja kako sve poslove za nju obavljaju drugi, dok one samo trebaju biti lijepe i dotjerane. Izlazak bez torbice oslobađa najveću dozu samopouzdanja.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr