Za Goldie Hawn govore da je 'teška' za suradnju, a kći Kate brani: 'To je jer ima svoj stav'

KOMPLICIRANA

Foto: OConnor/Press Association/PIXSELL

Nakon mnogih kritika na račun njene majke da je komplicirana kada je u pitanju posao, jer je Kate Hudson odlučila podijeliti svoje mišljenje

Američka glumica Kate Hudson (43) branila je svoju mamu Goldie Hawn(77) zbog toga što je u Hollywoodu nazivaju ‘teškom’ i ‘kompliciranom’.

Fotografija: Kate Hudson/Instagram

– Morala se dosta boriti kako bi snimila mnogo tih filmova i mnogi su ljudi vidjeli kao tešku i kompliciranu jer je imala svoje stajalište – rekla je Kate o holivudskoj karijeri svoje majke u emisiji ‘Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa‘ u utorak.

Foto: Hutchins Photo / ipa-agency.net

Također, Hudson se osvrnula na hrabri potez njene majke da postane samostalna u poslu.

– Odlučila je reći ljudima koji su joj rekli da ostane na svom putu da se j*** i zapravo je počela producirati vlastite filmove, što se u to vrijeme nije događalo – dodala je glumica.

Fotografija: Kate Hudson/Instagram

Voditeljica je izjavila kako je smiješno što se žene često nazivaju ‘teškima’ samo zato što imaju mišljenje, kako se time složila i Kate.

Izrazila je divljenje prema majci jer nikada nije odustala i poručila je kako je s ponosom gledala njenu snagu, uvjerenje i odlučnost.

Fotografija: Kate Hudson/Instagram

Također je dodala da je ponosna na nju što nikada nije odustala od zaklade ‘Mind Up’ koju je pokrenula prije 20 godina, a kojoj je cilj naučiti djecu kako upravljati stresom.

Fotografija: PA/Pixsell

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr