TRAG JE BILA JEZIVA PRETRAGA NA INTERNETSKOJ TRAŽILICI! Ubio ju i raskomadao na samu novu godinu, u kući su bila i njihova djeca

Snimka zaslona

Autor: Dnevno.hr/IJ

Slučaj nestale Beograđanke Anne Walshe (39) koji je dugo mučio bostonsku policiju, sada se polako približava svom kraju. Iako Anino tijelo nikad nije pronađeno, sada je njezin suprug Brian Walshe (48) optužen za Anino ubojstvo.

Ana je nestala 1. siječnja u Bostonu gdje je živjela sa suprugom i trojicom sinova. Brian je svoj nestanak prijavio tek tri dana kasnije nakon što je nazvao tvrtku u kojoj je bila zaposlena i rekao da je nema. Odmah je pokrenuta velika potraga za Anom, ali njezino tijelo ni do dana današnjeg nije nađeno.

Okružno tužiteljstvo je objavilo kako je porota u Norfolku Briana optužila za ubojstvo prvog stupnja i ometanje pravde, prenosi New York Post.

Prijeti mu kaznu doživotnog zatvora

Ako ga porota osudi, Walshe bi trebao dobiti kaznu doživotnog zatvora. Prije viši sud trebao bi biti izveden u sljedećih nekoliko tjedana, a ranije je na okružnom sudu tvrdio kako nije kriv i kako nema veze s njezinim nestankom.

Tužitelji sumnjaju kako je Brian raskomadao Anino tijelo kao i da ga je ubio na samu novu godinu dok su njihovi sinovi bili u kući. Naime, policija je tijekom istrage u podrumu kuće i oko nje pronašla više bioloških tragova koji pripadaju Ani.

Dokazi su prikupljeni u 10 vreća za smeće koje su navodno bile stavljene u kontejner u stambenom naselju u kojem živi majka Briana Walshea. Dokazi uključuju dio ogrlice koju je Anna nosila, torbicu, karticu cijepljenja protiv COVID-a s njezinim imenom i druge predmete koji sadrže Brianov i Annin DNK.

Optužba je potvrđena činjenicom da je policija na njegovom računalu pronašla i jezivu pretraživanja na internetskoj tražilici kako bi se riješila tijela.

Autor:Dnevno.hr/IJ

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr