Arsano Medical Group je s više od 45 mil. Euro investment, najveći investitor u privatno zdravstvo, Aviva seli na novu lokaciju i proširuje ponudu usluga

Poliklinika Aviva, članica Arsano Medical Grupe, najveće grupe privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj, kreće u novi razvojni ciklus koji uključuje širenje spektra zdravstvenih usluga i zapošljavanje novih specijalista, značajna nova ulaganja u tehnologiju i preseljenje u nove, veće prostorije u Zagrebu. Preseljenjem na novu lokaciju, Poliklinika Aviva, koja godišnje opslužuje preko 60.000 pacijenata, postaje najveća i najmodernija te tehnički najopremljenija privatna poliklinika na jednom mjestu u Zagrebu i Hrvatskoj. Tijekom uskrsnih praznika Poliklinika Aviva kreće s procesom preseljenja, a od 20. travnja punim kapacitetom radit će se na adresi Trpinjska ulica 7. Nova lokacija Avive prostirat će se na više od 2600 četvornih metara. Uz postojeće usluge i čak 30 različitih djelatnosti, Aviva na novoj lokaciji uvodi i nove djelatnosti, čime će dodatno učvrstiti svoju tržišnu poziciju kao pionira preventivne medicine i sustavnog pregleda.

„Nakon 44 uspješne godine poslovanja Aviva se smjestila na novu lokaciju. Tradicija koju nosimo sa sobom velika je, s obzirom da smo najstarija privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj, te nastavljamo graditi novu fazu razvoja naše poliklinike. Novom tehnologijom i uslugama, kao i sinergijom s drugim sestrinskim ustanovama unutar Arsano Medical Grupe i Adria Dental Grupe, napravit ćemo dodatni iskorak na tržištu. Naš novi uređaj za magnetsku rezonancu je sigurno najbolji u Hrvatskoj, uvodimo dnevnu bolnicu, što je iskorak u privatnim poliklinikama, uvodimo nove odjele poput anesteziologije, pedijatrije i dentalne medicine, a kako bismo napravili iskorak u preventivnoj medicini prvi na tržištu uveli smo stomatološki pregled kao standardni dio sustavnog pregleda. To je velika dodana vrijednost za naše pacijente i ponosni smo na to”pupka je dr.sc. Nevenka Kovač, ravnateljica Poliklinike Aviva.

Na novoj lokaciji pacijente će dočekati tri nova najsuvremenija radiološka uređaja: MR snage 1,5 Tesla, novi CT uređaj i novi rendgen, a laboratorij će biti dodatno opremljen te će biti dostupan svim građanima na novoj lokaciji. U sklopu moderne dnevne bolnice, Aviva će pacijentima omogućiti kompleksniji tretman i višesatnu terapiju. S obzirom na to da je Aviva članica Arsano Medical Grupe u kojoj trenutno rade još četiri specijalističke zdravstvene ustanove u Hrvatskoj – Specijalna bolnica za ortopediju i opću kirurgiju Dr. Nemec, Specijalne bolnice Arithera, Poliklinike Dijagnostika 2000 i Poliklinike Uro centar te vode dijagnostičke zdravstvene ustanove. iz Slovenije – Digital Image Diagnostics DSD iz Ptuja, pacijenti mogu dobiti kvalitetnu cjelovitu uslugu, a po potrebi i ozbiljnije specijalističke zahvate. Također, osim s ustanovama unutar Arsano Medical Grupe, Aviva surađuje sa svim članicama dentalne grupacije Adria Dental Group koju čini 7 dentalnih poliklinika i 5 dentalnih laboratorija na području Zagreba, Solina, Rijeke i Poreča.

Nova ulaganja, sinergija i podizanje kvalitete usluge na novu višu razinu temelja su ulaganja društva Provectus Capital Partners, osnivača Arsano Medical Group i Adria Dental Group. Provectus Capital Partners je od preuzimanja u Polikliniku Aviva prije otprilike godinu i pol dana investirao preko 7 milijuna eura. Ukupna investicija u okrupnjavanje Arsano Medical Group dosegla je 45 milijuna eura, što je najveća investicija u privatno zdravstvo u Hrvatskoj.

„S Arsano Medical Group stvorili smo najveću privatnu zdravstvenu grupaciju u Hrvatskoj s preko 400 zaposlenih, a kroz naše zdravstvene ustanove godišnje prolazi preko 100.000 pacijenata. Ne, tu ne staje naša ambicija. Nastavljamo u razgovorima s drugim specijalističkim poliklinikama i nastavit ćemo s rastom kroz nove investicije u Hrvatskoj i regiji. Rast ćemo preuzimanjima i organski te ćemo nastaviti s podizanjem st

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr