Crnogorski hotel s kojeg se pruža pogled koji oduzima dah

Jedinstveni interijer

Mamula je inspirirana globalnim iskustvima, ali ukorijenjena u lokalnoj baštini. Možete upoznati lokalne umjetnike, kušati domaću hranu i istražiti lokalnu kulturu.

Otok Mamula ima 26 soba, šest apartmana, holistički spa, plažu, 3 bazena, 3 restorana i 4 kafića, sale za masažu, teretane i staze za trčanje. Sve je dizajnirano za potpuni užitak. Hotel ima uređenu plažu, stoga ćete ovdje moći uživati ​​u morskim aktivnostima kao iu sunčanju. Osim toga, posebno je mjesto rezervirano za memorijalnu galeriju u kojoj možete istraživati ​​povijest tvrđave, a otvoreno je i za lokalne posjetitelje.

Naime, tijekom obnove očuvana je arhitektonska autentičnost i kulturno-povijesno naslijeđe tvrđave i otoka. Stoga i interijerom prevladava kombinacija modernog i brutalističkog stila. Spoj prirodnih materijala poput kamena i betona daje poseban ugođaj, dok se u kombinaciji s drvenim detaljima postiže ravnoteža i sklad materijala te topliji ugođaj.

Destinacija za bijeg od gradske vreve

„Otok Mamula je projekt koji utjelovljuje jednu izuzetnu viziju i velik rad koji smo uložili kako bismo tvrđavu bogate prošlosti otrgnuli od zaborava. Uz puno poštovanje kulturnog i povijesnog naslijeđa, stvorili smo jedan zaista poseban ambijent koji predstavlja novost u okviru hotelske ponude u regiji, kao jedinstvena destinacija na Jadranskoj obali. Nestrpljivo očekujemo naše prve goste kojima ćemo pružiti individualizirano iskustvo, bilo da je u pitanju kraći ili duži boravak, održavanje seminara, intimne proslave ili neke veće ceremonije“, izjavio je g. Henning A. Schaub, generalni menadžer hotela Mamula Island ususret otvaranju.

Više o temiIzvor: Journal.hr