Kaos na autocesti A6: I dalje prekinut promet između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke

Zbog oštećenja energetskih kablova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u zoni radova i dvosmjernog prometa u tunelu Sopač, prekinut je promet između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke, objavile su u petak navečer Hrvatske autoceste (HAC).


Zbog izvanrednog događaja (oštećenje energetskih kabela) na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u zoni radova i dvosmjernog prometa u tunelu Sopač, prekinut je promet između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke. Obilazak je državnim cestama. U smjeru Zagreba prometuje se normalno, javio se HAK oko 23h u subotu.

IlustracijaDionica autoceste potpuno zatvorena za promet: Važno upozorenje svim sudionicima u prometuGužve na cestama, ilustracijaAutocestom od Bosiljeva prema Zagrebu vozi se usporeno iu koloni, iz HAK-a pozivaju na oprez

Aktualno stanje na cestama HAK-a provjerite na njihovim stranicama OVOJ poveznici.

Kolnici mokri i skliski

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8). Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi.

Vozače se pozivaju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama. Zbog puknuća poklopca vodovodnog šahta na DC8 Jadranskoj magistrali u mjestu Zaton Mali promet teče jednim trakom, uz regulaciju semaforima.

Do 6 sati ujutro zbog radova u tunelu Učka vozi se uz posebnu regulaciju prometa, naizmjence. Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je katamaranska linija 9308 Mali Lošinj – Cres – Rijeka.

Na više graničnih prijelaza zabilježena su čekanja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr