Soraja nakon tajnog poroda: Sin me čini potpunom. Želim pasti u zaborav sad i postati anonimna!

ŽELI PROŠIRITI OBITELJ

Fotografija: Instagram

Vučelić je priznao da joj se život promijenio dolaskom sina, ali da je sve to “slatka bol”. Starleta je otkrila i kako njezinom partneru smeta njezina izloženost medijima

Srpska starletaSoraja Vučelić(36) trudnoću je provela u strogoj tajnosti, daleko od javnosti i medija, a otkako je rodila, vratila se svojim pratiteljima na društvenim mrežama. S njima sada redovito ponovno dijeli trenutke iz privatnog života.

Na Instagramu je Soraja objavljivala fotografije trudničkog trbuha, a sada se u javnosti pojavila sa sinom. U emisiji ‘Premijera vikend specijal’ govorila je o promjenama, obiteljskom životu, ali io bebi od koje se ne može odvojiti.

– Sada sam kompletna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu se pretvarati da sam nezadovoljna time kako Kan izgleda – istaknula je Soraja.

– Ustajem svaka dva sata, sve je podređeno bebi, obično idem spavati u 10 kad i on, a budim se kada ga treba nahraniti. To je slatka bol – rekla je Soraja koja je svog sinčića Kana opisala kao ‘divno dijete koje ne plače, a nije ni zahtjevno’.

Foto: PremijeraEmisija/YouTube/Screenshot

Vučelić je otkrila planira li već proširiti obitelj.

– Nisam ovo planirala. U biti, volim djecu. Nema ništa ljepše od bebe. Voljela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku djecu. Barem još dva, ako ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako laka, ne bih toliko čekala. Sve ću učiniti za svoje dijete, sve ću mu olakšati. Prije svega želim mu pružiti ljubav, ali trudit ću se da mu ništa ne nedostaje. Uvijek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga netko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam u planu i žensko ime, ako bude žensko – rekla je u spomenutoj emisiji i podijelila još detalja o djetetu.

Foto: PremijeraEmisija/YouTube/Screenshot

Objasnila je i zašto se odlučila na ‘privatnu trudnoću’ daleko od očiju javnosti.

– Ugasila sam Instagram jer sam htjela uživati ​​u trudnoći i posvetiti se samo njoj. Htjela bih zauvijek ugasiti te mreže, da se ne izlažem – naglasila je Soraja koja se izjasnila da ‘jedva čeka da beba naraste da uživa s njom’.

Foto: PremijeraEmisija/YouTube/Screenshot

Vučelićeva je rekla da njezinom partneru smeta njezina izloženost medijima.

– Voljela bih pasti u zaborav, više volim biti anonimna. Nikada nisam sanjala o luksuznom životu, sve mi se dogodilo spontano. Sad kad je Kan došao na svijet, potpuna sam. Jedva čekam da se vratim doma da ga zagrlim – iskreno je rekla Soraja za kraj.

Fotografija: Instagram

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr