Ivana Šoljan pridružuje se timu tvrtke MKPS

Tvrtka MKPSspecijalizirana za upravljanje političkim rizicima, objavila je danas da se Ivana Šoljan pridružuje njihovom vremenu.

Osim što je Ivana suosnivačica HUB385, coworking prostora i inkubatora u Zagrebu, ona je i ‘anđelo ulagač’ u nizu projekata mladih poduzetnika od kojih su neki ostvarili i zamjetne međunarodne uspjehe. Također je osnivačica dobrotvorne Zaklade Luka, koja financira školarine za talentirane studente bez ekonomskih sredstava.

Gospođa Šoljan je diplomirala kazališnu režiju i radiodifuziju te poslovne komunikacije.

“S obzirom na moje dosadašnje iskustvo potpuno je logično bilo pridružiti se tim ljudima koji su vrlo rano predvidjeli konzultantsku nišu čije je vrijeme došlo. Naime, danas više nema poslovnog planiranja bez ozbiljnog razmatranja političkih rizika koje tvrtke i organizacije izlažu. Kriza izazvana ratom u Ukrajini to najbolje potkrjepljuje”, izjavila je Ivana Šoljan.

MKPS je jedna od rijetkih tvrtki u Europskoj uniji specijalizirana za upravljanje političkim rizicima koja u Hrvatskoj djeluje od 2010. godine, a ima mrežu partnera u Austriji, Sjedinjenim Američkim Državama, Španjolskoj, Švicarskoj, Ukrajini i Velikoj Britaniji.

“Veseli nas što nam se pridružuje tako iskusna osoba i menadžerica kao što je Ivana, koja će nam pomoći da napravimo potreban iskorak osobito prema novim velikim korporativnim klijentima kojima su naše usluge prijeko potrebne, što svjedočimo povećanim brojem upita u posljednjih šest mjeseci”, rekao je je direktor i osnivač tvrtke MKPS Miroslav Kovačić.

Ivana Šoljan će kao pridruženi partner svoj doprinos davati u području poslovnog razvoja portfelja usluga i rasta tvrtke MKPS, ali i adresiranja potreba velikih korporativnih klijenata.

Više o temiIzvor:Bug.hr