Slovenac kojeg Dinamo obožava komentirao glasine: Idem tamo gdje ću se najbolje osjećati…

ŽAN VIPOTNIK

Foto: PAVEL MIKHEJEV/REUTERS

Slovenski napadač sve je bolji iz utakmice u utakmici. Prošlog vikenda zabio je hat-trick ispred Darija Šimića, koji je otputovao iz Zagreba kako bi ga gledao, a Vipotnik je komentirao mogući transfer u Dinamo na ljeto

Regija je ‘luda’ za Žan Vipotnik. Ovaj je 21-godišnji Slovenac u nevjerojatnoj golgeterskoj formi i velika je želja novog Dinamovog član Odbora, Darija Šimića.

Transfermarkt Vipotnika procjenjuje na 500.000 eura, a ove sezone ima već 20 golova u slovenskoj ligi. Sve je to obilježio hat-trickom koji je prošlog vikenda postigao točno ispred Šimića. koji je propustio Dinamovu utakmicu i otputovao u Sloveniju. Samo da gledam Vipotnik.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

A i sam Vipotnik svjestan je interesa ‘modrih’. Progovorio je za Sportski klub i ipak istaknuo da mu je fokus na terenu.

– Meni je svejedno gdje ću ići, najradije bih išao tamo gdje ću se najbolje osjećati. Ja sam profesionalac. Što se tiče Dinama, super mi je što se o meni priča, ali s menadžerom sam se dogovorio da će on to rješavati, a da ja pričam na terenu – rekao je Vipotnik.

Foto: YouTube

Ranije je riječ o Vipotniku za 24sata pričao i Marko Tolićveznjak Dinama koji je na posudbi u Mariboru pa dijeli svlačionicu s Vipotnikom.

– Dinamu bi odlično došao, za puno klubova iz ovog dijela Europe puno bi značilo. Prije desetak dana napunio je 21 godinu, već je debitirao za reprezentaciju i odmah zabio gol (Kazahstanu, nap. a.), u naletu je… Mnogi ga žele – komentirao je Tolić.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr