Uključite se u nekoj od ovih radionica izrade uskrsnih vjenčića i ukrasa

Đardionice

U omiljenom Đardinu na rasporedu je nekoliko radionica kojima se možete pridružiti kako biste naučili izrađivati ​​nove dekoracije za svoj dom.

Radionica izrade uskrsnih girlandi za stol

Opis radionice:Naučite kako isplesti jednostavnu modernu girlandu od maslinovih grana i drugog bilja za ukrasni stol. Postavit ćemo kako bi stol trebao izgledati zajedno s dekoracijama, svijećom i girlandom te zajedno učimo osnove prepoznavanja biljaka koje se mogu koristiti u girlandama. Sve što naučite i izradite, nosite sa sobom doma. Radimo girlande do 1 metra dužine i jedemo finu domaću hranu.

Datum održavanja:08.04.2023.

Voditelj/ica: Sandra Bedran, mag.ing.agr/aranžer

Vrijeme: 17:00 – 20:00 sati

Cijena: 60,00 €

Radionica uskrsnog vjenčića za stol

Opis radionice: Izrađujemo uskrsne dekoracije od prirodnih materijala poput slamnatih obruča, grana, raznog bilja, suhog ili živog uz stručno vođenje naše aranžer-agronomke. Sve što napravite, nosite sa sobom doma. Ps dođite gladni jer je meni uskrsni i bogati.

Datum održavanja radionice:07.04.2023.

Voditelj/ica: Sandra Bedran, mag.ing.agr./aranžer

Vrijeme: 17:00 – 20:00 sati

Cijena: 50,00 €

Radionica uskrsnih vjenčića

Opis radionice:Naučite kako napraviti proljetne ili uskrsne vjenčiće za vrata. Koristit ćemo razni biljni materijal, suho i živo bilje, razgovarati o procesu sušenja cvijeća te kako da vaši vjenčići traju što duže. Sve što napravite, nosite sa sobom doma. Uz to, osigurali ste ste znanje izrade vjenčića da svake godine možete izraditi originalni vjenčić.

Datum održavanja:06.04.2023.

Voditeljica: Valentina Rohrbacher, mag.ing.agr.

Vrijeme: 17:00 – 20:00 sati

Cijena: 50,00 €

Više o temiIzvor: Journal.hr