Blizanke su se udale za blizance i dobile sinove: 'Živimo skupa, isto se odijevamo i sretni smo'

SVE DIJELE

Foto: Dreamstime

Blizanci su se upoznali 2017. od kad su sretni zajedno, a svoj neobičan život dijeli više od 230.000 pratitelja na Instagramu. Čak ih i sinovi nekad zamijene: ‘Samo kad su umorni’

Identične blizanke Brittany i Briana Dean upoznale su supruge, također blizance Joshe i Jeremyja Salyersa na festivalu blizanaca 2017. godine. Parovi su vrlo brzo nakon upoznavanja shvatili da žele provesti život zajedno, pa su se zaručili nakon samo šest mjeseci i vjenčali godinu dana nakon upoznavanja.

– Nekad smo se jako trudili da se različito oblačimo, no danas uživamo u tome da sve dijelimo – rekli su blizanci, koji osim što žive u istoj kući i dijele bankovni račun, također su dobili sinove Jetta i Jaxa u istoj godini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kažu, dječaci ih gotovo uvijek lako raspoznaju:

– Samo kad su jako umorni ili nisu koncentrirani može se dogoditi da nas zamijene. Inače vrlo rijetko.

Vesela četvorka ima i vlastiti Instagram profil gdje ih prati više od 230.000 ljudi, a gotovo sve fotografije im izgledaju kao da se zrcale. Vole pozirati u istim pozama, a gotovi su uvijek jednako odjeveni.

– Lako sam se jednako odijevati kad imamo isti ukus i nosimo istu veličinu – kažu.

Dječake odgajaju zajedno, pa imaju osjećaj da su mališani braća, što genetski nije ni daleko od istine pošto su im roditelji identični blizanci.

– Uživamo svi zajedno, svi snovi su nam se ostvarili – zaključili su parovi.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr