Taksistica Dragana: Treba mi čvrst i pouzdan muškarac, a ne konjanik. Ne treba mi još djece!

‘LJUBAV JE NA SELU’

Foto: RTL

Hrvoje je prije izbacivanja pozvao Draganu na razgovor. Ona je oplela po njemu i rekla da ne želi izvlačiti riječi iz njega

Treba mi poduzetan muškarac, čvrst i jak, a ne konjanik iz kojeg ću izvlačiti svaku riječ, poručila je taksistica Dragana farmeru Hrvoju nakon što ju je pozvao na kratak razgovor u posljednjoj emitiranoj epizodi ‘Ljubav je na selu‘.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvoje je prije izbacivanja odlučio porazgovarati s Draganom te joj je otvoreno dao do znanja da je dečko za ozbiljnu vezu.

– Trebam muškarca koji će lupiti šakom o stol, treba mi poduzetan i čvrst muškarac, a ne konjanik iz kojeg ću ja izvlačiti svaku riječ. Ne treba mi četvrto dijete, definitivno ne želim dalje, a što on hoće, to je njegova stvar – rekla je Dragana vrlo direktno.

Foto: RTL

I u izjavama, ali i Hrvoju na spoju koji je trebao biti romantičan, ali to se nije ostvarilo.

– Ti si rekao da želiš imati djecu i obitelj, a ja imam dosta djece. Što se tiče toga, djeca mi više ne trebaju – rekla mu je, na što on nije gledao previše blagonaklono.

– Super je osoba, ali kako je rekla da ne bi htjela imati više djece, to mi je zasmetalo – izjasnio se.

Foto: RTL

Dragana tvrdi da joj je Hrvoje dosadio vrlo brzo te kako joj više nije bilo zanimljivo. Počeli su odlično, no sretan kraj se u ovoj fazi ne nazire.

– Hrvoje mi je nakon tri dana više dosadio – poručila je za kraj odlučno, dok je on ponovno, pomalo zbunjen, tražio prave riječi i pitanja.

Foto: RTL

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr