(FOTO) EVO KAKO MODRIĆ 'PROVOCIRA' IZ JACUZZIJE! Hrvat započeo ludnicu: 'Kako je ovo sjajna momčad'

snimka zaslona/ Instagram

Autor: Ivan Lukač

Real Madrid je sinoć na Camp Nou očitao nogometnu utakmicu Barceloni. Modrić i suigrači preokrenuli su 0:1 iz prve utakmice u ukupnu pobjedu od 4:1 na terenu najvećeg rivala i igraju 6. svibnja u Sevilli protiv Osasune.

Najzaslužniji za to bio je Karim Benzema koji je nastavio sjajnu formu hat-trickom protiv najvećih rivala, a strijelac je bio i Vinicius Junior. Odličan je bio i kapetan Vatrenih koji je asistirao kod drugog pogotka.

Realu je ovo posebno slavlje. Osim što su pobijedili najvećeg rivala, preokrenuli su rezultat i to na kakav način te u konačnici izbacili Barcelonu iz natjecanja.

Veliko slavlje

Fotografijom koja je najveći hit s Realove fešte na Barceloninom stadionu dominira Luka Modrić. Aurelien Tchouameni objavio je sliku koja je odmah poharala društvene mreže. Usred nje je Modrić koji pjeva u jacuzziju hrama najvećeg rivala, a upravo ga francuski suigrač pritom zalijevom vodom.

“Sutra slobodan dan” 😭pic.twitter.com/Fj75uY3nO5

— Uključeno (@EleModric) 5. travnja 2023

Hit je postao i video. Pjevalo se u svlačionici, a onda je u jednom trenutku progovorio talijanski stručnjak. On je samo rekao: “Sutra imate slobodan dan” i bilo je to dovoljno za nastavak ludila.

Modrić je nakon susreta objavio na Instagramu fotografiju na kojoj je u zagrljaju s Karimom Benzemom i napisao: “Kako je sjajna ova momčad! U finale!”

Autor:Ivan Lukač

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr