Otkrivamo prvih 50 predavača na .debugu 2023

Najveći programski spektakl godine, dosad neviđena developerska manifestacija, .debug 2023dogodit će se 15. i 16. lipnja na “starom” mjestu, ali u znatno proširenom izdanju, pa će uz Laubin i Algenbrin kampus zauzeti i potpuno novi prostor koji se gradi upravo kako bi ugostio što više zaljubljenika u softversko inženjerstvo za dva dana!

Osim prostornim kapacitetima, .debug ove godine značajno raste i sadržajem, pa će tako i na čak pet pozornica nastupiti 100 predavača kroz nikad bogatiji program.

Danas vam otkrivamo prvih 50 predavača, ali i donosimo “izvadak” iz programa kroz objavu tridesetak radnih naslova nekih od panela i predavanja. Sve to možete pogledati na web-stranici .debuga, dostupnom na www.debug.hr.

Između ostalog, objavili smo i tko su ovogodišnji ključni dobavljači, pa evo ta informacija i ovdje. Prvog dana .debuga, odmah nakon otvaranja, nastupiti će Filip LjubićDIREKTOR TVRTKE Q-a, dok će drugog dana program u Laubi otvoriti Damir Svrtanviši softverski inženjer iz Netflix koji će na .debug doputovati iz San Francisce i odmah nakon njega Bojan Ždrnjauvjerljivo najveći hrvatski stručnjak za računalnu sigurnost, dugogodišnji Bugov autor i CTO globalno prepoznate hrvatske tvrtke Infigo IS.

Karte su za .debug 2023 u prodaji već neko vrijeme, a kako ih imamo u ograničenom broju, preporučujemo da svoj primjerak ugrabite što prije na www.debug.hrjer smo uvjereni da će ih ponestati debelo prije samog događaja.

Više o temiIzvor:Bug.hr