'POGLEDAJ SE U OGLEDALO S TIM KREČAVIM ZLIM OČIMA' Gabrijeli stigao hladan tuš, 'narod je slijep i naivan': 'Totalno je podlo što je napravila'

Foto: RTL Screenshot/Ljubav je na selu

Autor: Dnevno.hr

Pale su maske u popularnom showu “Ljubav je na selu”. Iako su neke kandidatkinje cijelu sezonu odavale dojam da se super slažu, kada je došao red na izbacivanje, iskreno su progovorile što misle o drugim djevojkama.

Sve je tako na samom kraju iznenadila 19-godišnja Gabrijela iz Zaboka, koja nije štedjela Ivanovu favoritkinju Donu. Naime, nakon što je farmer iz Žminja otkrio da će na putovanje s mladom majkom iz Kaštela, Gabrijela ju je čvrsto zagrlila i rekla da ne zna “jel bi plakala ili se smijala”.

A onda kad je ostala sama pred RTL-ovim kamerama, Gabrijela je “promijenila ploču” i rekla da joj se čini da je Dona “dosta dvolična”.

“Meni govori jedno, Ivanu drugo. Mislim da se Dona jako poigrava s Ivanovim osjećajima. I to mi je jako ružno”, rekla je vidno razočarana i otkrila kako je njoj Dona govorila da joj se Ivan ne sviđa.

Tko laže?

Kako je on premlad za nju, preneozbiljan, a valjda mu svakog trenutka govori kako ga voli – rekla je najmlađa kandidatkinja ove sezone.

S druge strane, Dona je za mladog Zabočanku imala samo riječi hvale.

“Imaš apsolutno sve. Malo cura je u tvojim godinama kao što si ti”, rekla je Dona.

“Iskreno sam Ivana pozvala da nastavimo daljnju komunikaciju koja će voditi prijateljstvo”, zaključila je Gabrijela, a Ivan je potvrdio kako će ostati s njom u kontaktu. “Nismo divlji ljudi”, rekao je Ivan.

Mnogi su gledatelji na društvenim mrežama bili razočarani Ivanovim odabirom pošto je od samog početka Gabrijela pobrala simpatije.

‘Totalno podlo’

“Tako divna mlada djevojka, neiskvarena”, “Jedina normalna i fina”, “Gabi je najbolja i jedina iskrena”, napisali su mnogi u komentarima emisije.

Ne, neki su se prozvali dvoličnom pošto je jedno govorila drugim natjecateljicama, a drugo kada je bez njih davala izjavu i komentirala situaciju na farmi.

“Svatko od njih je dobar sa svima, a poslije se radi i priča iza leđa.. Ma daj me nemoj”, napisao je jedan gledatelj.

“Gabi konstantno svima radi iza leđa. Totalno podlo, pa vidiš da je narod slijep i naivan”, dodao je drugi.

“Pogledaj se u ogledalo s tim krečavim zlim očima”, veli teći.

Kako god bilo, nadamo se da će svi uskoro pronaći pravu ljubav.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr