Kako odabrati savršen kupaći kostim za svoju figuru – vodič za žene

Svaka figura je jedinstvena, a kada je u pitanju odabir novog kupaćeg kostima, treba odabrati model koji vam savršeno pristaje i pristaje savršeno, a ne onaj koji je s naslovnicama časopisa. Odabir idealnog ženskog kupaćeg kostima zahtijeva malo vremena i puno strpljenja. Uz pregršt laskavih modela koji su vam na raspolaganju, lako se možete izgubiti u svemu tome.

Odabir odgovarajućeg kupaćeg kostima ponekad može biti prilično izazovan i zahtjevan. Još ako, k tome, ne znate što biste odabrali, onda tek „imate problem“. Posve je jasno da želite izgledati savršeno, ali jednako tako je važno i da se osjećate ugodno. Što će vam vrijediti prekrasan kupaći kostim koji je u trendu posljednjih sezona ako uvijek navlačite donji dio ili vas žuljaju naramenice? Osim toga, prilikom odabira kupaćeg kostima treba voditi računa o figurama tijela i modelima koji takvu figuru najbolje pristaju. U nastavku teksta donosimo vam vodič o tome kako odabratimoderan ženski kupaći kostimkoja ti figuri pristaje kao salivena.

Koji je oblik vašeg tijela?

Pet je osnovnih oblika tijela: oblik jabuke, kruške, atletski oblik, figura pješčanog sata i oblik pravokutnika. Važno je napomenuti da vaš oblik tijela ne ovisi o težini. Dakle, vaše tijelo može biti bilo kojeg oblika, neovisno o vašoj tjelesnoj težini.

Ako imate figuru u obliku jabuke, odnosno ako ste širi u ramenima i grudima, imate manji trbuščić i vitke noge, istaknite svoju figuru novim kupaćim kostimom visokog struka. Naglasite bokove i odlučite se za gaćice s uzorkom ili s vezicama sa strane. Gornji dio može imati veći izrez kako bi se „skrila“ široka ramena.

Ako imate veće grudi, nikada ne kupujte gornji dio kupaćeg kostima koji vas steže na leđima ili u predjelu ramena. Najbolje bi bilo da odaberete model kod kojeg se naramenice mogu dodatno podesiti.

Kako odabrati kupaći kostim koji će pristajati kruškolikoj figuri?

Ako je vaša figura kruškolika, odnosno bokovi su vam širi od gornjeg dijela tijela, onda će volani i drugi ukrasni detalji na gornjem dijelu kupaće kosti pomoći u stvaranju vizualne ravnoteže. Manje grudi i uža ramena također su karakteristike ovakvog oblika tijela. Kako biste uravnotežili proporcije, nastojte privući pažnju od bokova pa naviše. Odaberite kupaće kostime kod kojih je gornji dio ukrašen odvažnim uzorcima te koji ima podstavljene košarice. Preporučuje se i duboki izrez koji naglašava prirodne obline. Donji dio kupaćeg neka bude tamnijih nijansi koje laskaju vašoj figuri.

Kakav kupaći najbolje pristaje figuri pješčanog sata?

Figura pješčanog sata uobičajeni je izraz za proporcionalni oblik tijela s naglašenim strukom. U ovom slučaju pristajat će vam većina stilova kupaćih kostima; na vama je da odaberete u kojoj mjeri želite naglasiti svoje obline. Donji dio kupaćeg kostima s visokim strukom privući će pogled na vaš tanašan struk i prikriti trbuščić.

Za kakav se bikini odlučiti ako imate pravokutni oblik tijela?

Za figuru u obliku pravokutnika karakteristična je ravna silueta s minimalnom razlikom između mjere struka, bokova i prsa. Bez obzira na bikini koji odaberete svaki će naglasiti vaše grudi i bokove, što znači da u ovom slučaju imate najviše „posla“ prilikom odabira onog idealnog. Kupaći uskladite s modnim d

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr